9. august 2014

Week's end #7


Hele sidste år var min energi i total minus. Jeg forsøgte med alle mulige og umulige olier for at komme op igen. De smagte forfærdeligt, men nu har jeg fundet en ny olie. Den har fru Poulsen Beautyspace.dk, anbefalet og den smager faktisk ok, den er frisk i smagen. Jeg er også begyndt at tager et skud vitaminer, så håber jeg, at jeg kan forebygge lavenergi i den kommende vinter.

Og så undrer jeg mig over, at jeg bliver ved med at købe hvide skjorter, når jeg nu har nogle i forvejen. Mon ikke jeg har en skjorte fetich. Men det har nok ikke noget med olierne at gøre???



  • Har fået lavet nye bøjler og  ryddet op i mine skjorter
  • Købt vitaminkrudt til efteråret (der står,  velafbalanceret, lige noget for mig)
  • Har også været  i biffen og set "Forelsket i New York" og har fået udlængsel og lyst til gensyn med New York. Måske skulle jeg planlægge en rejse…














RIGTIG GOD WEEKEND


<3





4 kommentarer:

  1. Lyder spændende med olierne, men er det ikke tidligt at tænke på det? Jeg køber også skjorter fordi jeg ser andre se smarte ud i dem, men kommer aldrig til at bruge dem mærkeligt. God søndag

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er godt at være i god tid med olier Mona, bare det ikke er den sidste.

      Slet
  2. I'm wondering if you like to buy white shirts because they make you feel fresh and new. A fresh clean white shirt feels so crisp and energizing. Lately I've been enjoying men's shirts. I love the patterns and crispness. They feel cool in warm weather too.

    SvarSlet
    Svar
    1. I think it's because it goes with everything. It is a bit laziness perhaps

      Slet