6. december 2012

Den 6. låge Bruuns Bazaar


Det ny Bruun Bazaar står i enkelthedens tegn det er strømlinet med kant
De focuserer på en moderne hverdag med luksiøse detaljer 
så langt så godt. 
Jeg havde personligt glædet mig over at Rebekka Bay var kommet til Bruuns 
men nu går hun, efter kun halvandet år, videre til Gap 
Det bliver spændende hvad der så sker med Bruuns stil 
men forår/sommer 2013 er i hus 








Foto: Copenhagen Fashion Week


%%%%%%%%%


Julemarengs

4 æggehvider
250 g sukker
1 tsk stødt kanel
125 g hasselnøddekerner
40 g  hakket pomeransskal
40 g hakket sukat
20 g cocktailbær

Pisk æggehvider meget stive.
Bland sukker med kanel og rør det i ad et par gange.
Hak nødderne groft. Hak frugten lidt finere og bland det i dejen
Sæt dejen i toppe med to skeer på en plade De har smurt ekstra godt. 
Bages ved 150° i ca 30 min.
Afkøles før de tages af.

Hertil vil jeg anbefale at De køber en god flaske hvid portvin 
det vil glæde Deres Julegæster


*<:)



Ingen kommentarer:

Send en kommentar