23. oktober 2015

Forskellige udtrykJeg vil gerne sige mange tak til alle, der er kommet forbi min blog efter tv-udsendelsen og skrevet på både blog og mail. Det har været overvældende. TAK. Jeg har aldrig hørt til de smukke i klassen. Som barn eller teenager drømte jeg tit om at få ændret mit udseende. Jeg ville gerne være lyshåret og med en sød lille næse og ligne Nina fra "Nina og Frederik". Men jeg var en drengepige. Så jeg har ikke haft et tab af den definerede skønhed. Derfor har jeg heller ikke haft problemer med, at jeg har ændret udseende - altså fået rynker.

Når jeg ser på mit ansigt i dag, så synes jeg, der er kommet en god balance, håret er da blevet lyst! I bogen jeg omtalte i sidste indlæg, henvises der til at Helena Rubinstein har sagt: "Der findes ingen grimme kvinder, kun dovne". Den tygger jeg stadig lidt på, for jeg er doven engang imellem. Som I nok har bemærket, er det det samme tøj, jeg har bragt i forskellige variationer i de seneste indlæg. For udover at være lidt doven vil jeg vise, at tøjet kan bruges på flere måder. Det synes jeg, er det mest interessante ved tøj.

Jeg har tøj, jeg bare aldrig skiller mig af med, uanset hvordan modestrømmene bevæger sig. Fx har jeg et par Ivan Grundahl bukser HER som jeg har syet ind og ud et par gange. De bliver i garderobeskabet. De blomstrede bukser bliver også nogen, jeg vil have for evigt, det kan jeg mærke. Her er de sat sammen med en silkeskjorte fra Magasins eget mærke og et par flade sko. Det giver sådan et lidt gadedrengelook. Og så er jeg tilbage til drengepigen - nu accepteret. For det look kan jeg godt lide.
RIGTIG 
GOD 
WEEKEND
OG 
ENDNU
ENGANG 

TAK


<>

2 kommentarer:

  1. Vi har nok alle områder hvor vi er lidt dovne, mit er maveøvelser tænk hvor kort tid det tager men alligevel bliver det ikke til noget. Også god weekend til dig

    SvarSlet
  2. Nice look, in a beautiful space. I love the pants, and the lovely top with beautiful detail at the neckline. Simplicity and elegance. Shoes and bracelets are very nice.

    SvarSlet