6. oktober 2015

DR K - "Den bedste alder" i tv


DR bringer i morgen på kanal K, den 7. oktober kl. 21.30, og de følgende tre onsdage, en udsendelsesrække der hedder, "Den bedste alder". Udsendelsen belyser vores forhold til alder. Den sætter spot på at vi, i vores kultur, længe har været besat af ungdom og ungdommelige værdier. Måske er der ved at ske en ændring. Der er i hvert tilfælde kommet flere ældre ansigter/kroppe på film og i blade. I udsendelsesrækken medvirker blandt andre en kulturforsker, etnolog, biolog, forfatter, musiker, trendspotter m.fl. Jeg har ladet mig fortælle, at denne "alvorlige" sag er krydret med humor og eksakt viden.

For et halvt års tid siden fik jeg en henvendelse fra et produktionselskab, Achtung Film, der producerer dokumentarfilm og programmer til blandt andre DR. De skulle producere ovennævnte udsendelse. Jeg blev spurgt, om jeg ville medvirke i et indslag i den serie. Jeg havde svært ved at beslutte mig. Men produceren og fotografen var utroligt søde og ægte interesseret i det jeg laver. Det hele lød meget seriøst, så jeg sagde ja til optagelserne. Jeg håber, det bliver nogle spændende udsendelser. At vi bliver klogere. Jeg synes, at emnet er meget relevant. Det er vigtigt hvordan vores sene alder bliver, og hvordan vi ser på os selv og hinanden.  
Bedste/Granny tilbage på "arbejde" i atelieret, i bukser fra Paul og Joe, jakke: MaxMara, sko: Billi Bi

HÅBER
 DET BLIVER EN
 GOD UGE<>7 kommentarer:

 1. Tak for at du gjorde opmærksom på udsendelsen - den vil jeg glæde mig til at se :-)

  SvarSlet
 2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 3. I love the pants, and I like the look. I would like to see the video of your appearance on the television series. He had lost the link to your blog, and now I'm glad I recovered. I follow you again.

  SvarSlet
 4. Hvor ser du skønd ud, spændende at se udsendelsen, men kan jo desværre kun se den, hvis du optager den.

  SvarSlet
 5. Det lyder rigtig spændende glæder mig til at se den. Dejligt at du skrev om det.

  SvarSlet
 6. Jeg har lige set programmet og efterfølgende fundet din blog. Vil bare lige sige, at jeg synes, du er cool - og jeg glæder mig til at læse med på denne blog fremover. Der er sådan en dejlig ro over dine indlæg. Og så er det skønt at læse om noget andet end på alle de andre (ofte meget unge) modeblogge og inspirerende at vide, at der er mange gode ting forude i livet (jeg er 42).

  SvarSlet