5. januar 2015

En bjørn på


Det nye år er begyndt. Jeg elsker at få det gamle år blæst ud af hovedet og gøre plads til det nye. Det er blevet en tradition at tager til Tisvildeleje nytårsmorgen og gå en tur langs stranden. I år var det stormvejr og meget koldt. Men efter gåturen var det hjem i varmen og se den traditionelle nytårskoncert fra Wien. Og I år har jeg prøvet noget nyt, jeg har besluttet 2 nytårsforsæt, det gælder om ikke at overdrive og her er de:

 • Jeg har  bestemt, at jeg ikke vil springe min Qi Gong* over om morgenen - ikke en eneste gang. 
 • Jeg vil drikke mindre caffe latte - hjælp! Den bliver svær at overholde, men selvfølgelig - mindre end hvad?  
Min rulamsfrakke er købt i Hamborg på juleindkøb for en hel del år siden. Den går unde betegnelsen "bjørnen", fordi den er tung som et ondt år, men dejlig varm og utrolig blød som en bjørn. Den har været på vej til genbrug flere gange, men taget til nåde. Og nu har den igen gjort gavn. Derfor har jeg også besluttet, at den dag den ikke kan mere, bliver den til et "bjørneskind" på en stol.


*Qi betyder livskraft eller livsenergi. Gong betyder metode eller teknik. Efter Biyun-metoden.
Det er bare om
 at holde balancen
 i det nye år.EN GOD 
UGE 
TIL DIG 


<>
6 kommentarer:

 1. Fin og inspirerende blog, du har. Jeg opdagede dig efter Jyllands Postens artikel.
  Bare fortsæt den gode stil. Jeg hænger på. ;-)

  SvarSlet
 2. Hej fru Bruun
  Du og din "bjørn" tager sig da godt ud, "Bjørnen" er da næsten uundværlig på sådan en strandtur, for det var en kold fornøjelse, men dejligt, --- jeg gik tur ved Østersøen, uden "bjørn".
  Ser frem til nyt fra dig igen.
  hilsen jessie


  SvarSlet
 3. Happy New Year! It's great to see you out for your walk at the beach even though it looks very cold. That's why we have wonderful fine coats to wear, right?

  SvarSlet
 4. Skønne billeder og en rigtig god ide med kun 2 nytårsforsæt. Nu hele verden ved det så bliver du nød til at holde dem. Også en rigtig dejlig uge til dig.

  SvarSlet
 5. Flotte billeder, der er nu ikke noget så skønt som naturen, syndes også det er nogle gode nytårsforsætter , så nu er det bare om at holde fast ved særlig det første. Ha selve en dejlig uge

  SvarSlet