31. december 2014

En aften i det gamle år


Jeg holder meget af nytår og nytårsaften. Jeg ved ikke hvorfor, men jeg kom til at tænke på H. C. Andersens fortælling om "Den lille pige med svovlstikkerne". Hun sad ude i mørket og kulden, strøg en tændstik og så ind i den varme stue. Når man er udenfor, ensom og måske trist eller har mærket sorgen, er et nyt år næsten uoverskueligt. Men det nye år rummer også håbet om, at det kan blive anderledes.

Lyset er min bedste ven og komme snart tilbage. Jeg ved, at min vinter tristesse, der er min følgesvend i vinterhalvåret, snart er forbi. Men den giver mig også fordybelse, eftertænksomhed og taknemmelighed over at være,  hvor jeg er i mit liv.

Jeg vil sige tusinde tak for kommentarerne på bloggen, de søde mails jeg har fået og bemærkningerne på Instagram. Jeg vil tænke på mine døtre, der altid siger: "Gør det nu mor, du kan godt, det skal nok lykkes." Og hr. fotograf, der altid stiller op for min blog og har en engels tålmodighed. 

…  og tak for året der er gået.


<>

t     å r2 kommentarer:

  1. Rigtig godt nytår! Jeg glæde mig til at følge din blog i det nye år :-)

    SvarSlet


  2. Before designing your poster, dine egne t-shirts,egne banner,egne flag,logo,USB stick,banner etc spend time planning ahead,You can get the best tips by visiting our website, Check out please:design dine egne t-shirts

    SvarSlet