13. januar 2015

Sale, sale, sale


Udsalg eller sælge ud.  Jeg synes, at butikkerne virkelig har solgt gode ting ud, i årets første udsalg. Først nedsat med 40% (det er der, hvor jeg snuser) så 50% (det er der, hvor jeg lige mærker efter kvaliteten og om det er noget, jeg ikke kan leve foruden) og til sidst 60% (det er der, hvor jeg opdager, at det sidste der er tilbage, lige er min størrelse). Som forbruger er det dejligt, at få det til indkøbspris (næsten). Så i år bed udsalgshunden sig fast i flere godbidder. Blandt andet et par støvler jeg havde luret på i lang tid. De sprang op i mine arme, da jeg så kærligt på dem. Og vi skal have mange år sammen, for de er fantastiske at have på, noget mine gamle trætte fødder sætter stor pris på.

Og det blev faktisk endnu mere "gratis", for en nytårsoprydning i fru Bruuns gaderobe betød, at noget blev solgt og andet blev givet væk til kræftens bekæmpelses butik "IGEN".  Det, der blev solgt, gik så til køb af nyt på udsalg. På den måde gik regnestykket op - eller næsten op. Ringen blev sluttet og alle er glade.

Nederdel: Bitte Kai Rand, bluse: Ralph Lauren, støvler: Valentino, 
Øreringe og broche: Nanna Ditzel 
RIGTIG GOD UGE


<>


3 kommentarer:

 1. Your lovely hair is what steals the show here. I think you may have gotten a haircut too, very nice shape.
  I would love my hair to be the same color as yours but it's taking too long!!

  SvarSlet
 2. Ud er god til at shoppe og finde det rigtig. Jeg finder aldrig noget på udsalg trist. Hav også en dejlig uge.

  SvarSlet
 3. Smarte støvler og altid dejligt at spare penge, men jeg køber næsten aldrig på udsalg, men kun fordi jeg ikke orker at støve det rigtige op. Hav en god tur til Fyn��

  SvarSlet