27. maj 2012

Blogger Appreciation AwardJeg kunne ikke tro det, da jeg så jeg var blevet tildelt Blogger Appreciation Award. Den fine pris som amerikanske Style Crone HER har indstillet mig til. SC er til stor inspiration for mig. Det er en blog der er smuk og spændende, både når det gælder tekst og billeder. SC har gjort mig opmærksom på en verden af fantastiske 50+ blog-kvinder med masser af power og poesi. 


I min rød/hvide kjole vil jeg sige tudsinde tak og sender mit jordbær-blog-hjerte til SC og til alle blog-kvinder over there. 
For at være værdig til at modtage denne pris er der nogle regler der skal opfyldes:

 1.  Takke den der har indstillet og linke til vedkommendes blog.
 2.  Svare på de fire spørgsmål nederst på siden.
 3.  Tildele prisen til andre bloggere.
 4.  Lade de nominerede vide at du har indstillet dem.

De fire spørgsmål:

 1. Hvor lang tid har du blogget? - Siden juni 2011.
 2. Hvorfor begyndte du at blogge? - Min far forsvandt langsomt ind i demens og det blev tydeligt at livet ikke er uendeligt men kan slutte selv om man er i live. Den danske aldersforsker Henning Kirk HER har sagt at det bedste man kan gøre for at holde hjernen i gang, er at udfordre sig selv. IT er ikke en verden jeg ved særlig meget om, men jeg har besluttet, at min udfordring skal være, at finde ud af det tekniske i forbindelse med min blog. Det tekniske er stadig en udfordring selv efter et år.
 3. Den første blog jeg så, da jeg gik ind på blogger.com, var Advance Style HER en blog med smukke gamle damer der udstråler, at de elsker livet med og uden gigt, samtidig klæder de sig som det passer dem. Jeg blev så opslugt, da jeg fandt ud af at der var et hav af dame-blogge 50+ ude i den store verden. Og at de er så skønne og forskellige som Not Dead Yet Style HER, og Tamera Beardsley HER. Jeg bare læste og læste alle de blog jeg fandt. En af dem, der gjorde det største indtryk på mig, var Style Crone HER Jeg læste samtlige indlæg igennem og var dybt rørt og fuld af beundring.
 4. Jeg arbejder hele tiden på at forbedre min blog og håber, at jeg kan medvirke til at der kommer danske dame-mode-blogs over 50+.

Der er rigtig mange forskellige blogs der giver mig inspiration og det fantastiske ved at skrive blog er, at man bliver i godt humør og finder en masse interessante kvinder. Jeg ville gerne have givet prisen til danske kvinder 60+ der blogger om mode og stil, men jeg har stadig ikke fundet nogen her i Danmark. Det betyder ikke, at der ikke er mange fine unge mode-blogs. Jeg vil give prisen videre til 4 danske blogs, jeg bliver i godt humør af.
 1. Jane Eberlein for Samarkand-eventryrlige-pelshatte HER en kunstner der tryller pelshatte til eventyr.
 2. De to søde chokolade piger Maja for Chokolat HER og
 3. Anne for Anne au Chocolat HER de laver mange dejlige chokolade ting og jeg elsker chokolade.
 4.  Linda for Simpel dagbog HER fordi hendes dagbog fortæller om den helt almindelige smukke hverdag.

2 kommentarer:

 1. Congratulations on you award from Judith, of the Style Crone, she is an amazing woman with exceptional taste! I can see very clearly why she chose your blog for an award, it is so beautiful!!

  I was reading through your proceeding post, already adoring your blog, and then your mention of my blog...it truly touched me to tears...some days a special kindness, or comment runs deep...today was that day for me. So from the bottom of my heart...thank you for making my day...all the way from Denmark.

  SvarSlet
  Svar
  1. Thanks for your comment. I was so happy and had not expected that you would write to me. I have a long time followed your blog. I can see that women from America's so good to contact each other. It's new to me and the language is of course sometimes a little problem - well we have google translator :) Your blog has really inspired me it is so beautiful and I love your style and your pictures. I often look at it - to see how to do pretty nicely... The best summer wishes from my heart

   Slet