29. juni 2015

Rive Gauche


Det er ikke den anden- eller venstre flodbred, men derimod anden del af dårlig hårdag. Og det er ikke blevet bedre - hårdet. Men en blåstribet bluse fra Marimekko, synes jeg derimod er god til de sorte cigaretbukser.  Og så passer den til den blå stribe i skoene. Det er sådan små detaljer, som jeg synes gør et look spændende. Den slags detaljer, jeg virkelig kan gå på jagt efter. Men dennegang var blusen i skabet i forvejen. 

Siden Yves Saint Laurent lancerede Rive Gauche i 1971, har jeg været glad for den farvekombination  - blå / sort.  Kender I det, at have en duft i hukommelsen, der rammer hjertekulen. Rive  Gauche er en af de parfumer, der får søde minder frem, om troen på at hele verden lå åben. Jeg var 24 år og med min datter i en kongeblå barnevogn, kunne intet slå mig ud. Glæden var stor. Jeg var en meget ung, utrolig stolt og lykkelig mor.Er ved at træne overarme med mit kamera. 
Det virker også som en god ansigtsløftning, at ligge ned og tage selfie 


EN GOD UGE
 VENTER FORUDE<>

5 kommentarer:

 1. haha, instant facelift!! I've done that before and took a selfie too. ;)
  I love that scent! You know, I use to wear that perfume in the 70's. Then about 10 years ago I bought some again to enjoy. It's a little powerful for me now but I love the crisp unique scent.

  SvarSlet
 2. Fint indlæg :-) ....... meeeen det er da vist Rive og ikke River .......

  SvarSlet
 3. Nej hvor sjovt den parfume brugte jeg også og havde helt glemt den. Må prøve den igen tak for en god minde.

  SvarSlet
 4. VaporFi is the best electronic cigarettes supplier out there.

  SvarSlet