2. juli 2015

Badedragt


Jeg tror næsten alle har forstået budskabet med solbeskyttelse  - jeg har. Og nu kom den altså, solen og sommeren.  Heldigvis er jeg forberedt, både med badedragt og solcreme. Jeg har i meget lang tid ledt efter en badedragt, der ikke er som et korset. For kender I det, man står på stranden blandt mange badegæster og skal have badedragten op om kroppen under sin  kaftan, men den kommer kun lige til midt på lårene og så standser processen, fordi den er så stram og man er våd. Man vælter - med badedragten nede om benene, sand over hele kroppen og - resten kan I tænke jer til. Derfor har jeg  været på jagt efter en badedragt der sad godt men ikke havde 4 lag elastik. Nu er den fundet og den er så nem at smutte i. Den sidder perfekt også om barmen. Så bare kom an, sommer! og bliv her til engang i september, så skal jeg aldrig klage mere :)

Badedragt: Lise Charmel - Sun Body Lotion: Rudolph Care - Eight Hour Cream Sun Defense for Face SPF 50 og Prevage High Protection SPF 50: Elizabeth Arden. Neglelak (den er min favorit i denne sommer): YSL, 61 Brun Henné. Sandaler set før HER

Prevage High Protection er sådan en, man kan smøre i ansigtet hvor som helst og når som helst. Hvis f.eks. man nu sidder på en cafe og PLUDSELIG bliver angrebet af solen, (sagde damen i butikken) så skynder man sig at pensle denne kølende og beskyttende creme i ansigtet, nøjagtig på samme måde som når man pensler en bageplade. Man skal bare huske, når man har trykket lidt lotion op i penslen, at dreje dimsen så man lukker igen. Derefter kan man nyde sin Caffè latte eller kolde hvidvin i fred og ro.
NYD 
DE
GODE 
SOMMERDAGE
OG 
GOD 
WEEKEND<>


2 kommentarer:

  1. Nej hvor er den badedragt sød hvor er den købt? Rigtig god weekend til dig også

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Mona den er købt i Magasin .-)

      Slet