31. oktober 2014

Lidt Wang, Barret, Holland og Hermès


Som kommentar til "Livet koster livet"  HER, kan jeg kun være enig. Hvis vi blive elsket som den vi er, er vi meget heldig. Og hvis vi er blevet alene og igen møder kærligheden, er det en gave.  Førhen var det ikke almindeligt at sige ja til en ny partner, hvis man var over 50, man forblev alene resten af sit liv.  Sådan er det heldigvis ikke i dag. Mange af os ældre har sagt ja til kærligheden og en ny partner. Det giver glæde og livskvalitet at have et vidne til sit liv. Det giver hverdagen en ekstra dimension. Det giver hjerte i cafélatte-koppen og flødeskum på kakaoen. 


Og fordi det er Halloween, er der ekstra weekend guf og I må selv få lov til at vælge, hvad I kunne tænker Jer: frakke, sko, taske eller græskar. Da jeg allerede har et fint græskar, vælger jeg frakken fra House of Holland, den skal hænge på knagerækken med den orange beret.


Neil Barret  fra Net-a-Porter HER
Britt Suede Pump Alexander Wang fra Wang online store  HER


Taske  fra  Hermès online store HER

House of Holland fra  Net-a Porter  HER

Jeg skal på landet i den kommende tid
så vi ses på IGRIGTIG GOD WEEKEND<33 kommentarer:

 1. Jeg vælger skoene hvor er de flotte. Det er et smuk biled af en smuk kvinde. Rigtig god weekend til dig også.

  SvarSlet
 2. Jeg vælger frakken syndes dog også skoene er flotte, men kan nok ikke gå i så høje hæle mere. Er meget enig med dig om dit indslag, og imponeret af din formulering af emnet. Hvor skal du hend er det til Fyn? God tur hvor det end er . Også god weekend. ��

  SvarSlet
 3. The long orange coat with the black details is lovely. So is the wrap you're wearing in that photo.
  Yes, we are lucky for a love that comes later in life. I was lucky to find a second life in my 40's about 15 years ago. It is a gift!
  Happy travels to you. I was watching a t.v. show last night and thinking of you. It was House Hunters International and a couple were buying a house in Copenhagen!

  SvarSlet