10. oktober 2014

Oska & små appelsintræer


Jeg forsøger at følge med i hvad der sker indenfor mode og design. Også når det gælder nye websider og magasiner. Men i Danmark er det ikke så tit det sker på det niveau, som jeg tror den nye "Fashion-post" lægger op til. Som de skriver "et nyt univers af mode, skønhed, livsstil og shopping"   For ikke så længe siden, erfarede jeg netop, at dette nye web-magasin ville se dagens lys. Det er den tidligere chefredaktør for Eurowoman og Alt for damerne, Camilla Frank, der lancerer Fashion-post. 

Camilla Frank gjorde det ret godt som chefredaktør på Eurowoman. Da jeg erfarede, at hun skulle til Alt. tænkte jeg, at det nok ikke var den rette hylde hun lagde sig ind på. Det er to forskellige blade og med forskellige målgrupper. Og for nogen tid siden stoppede hun på Alt. Camilla Franks nye tiltag med Fashion-post er meget spændende. Som jeg forstår det, skal det være en slags pendant til Net-a-porter. Med Camilla Frank som lokomotivfører, glæder jeg mig over det nye tiltag og ønsker alt mulig held og lykke med Fashion-post. Jeg vil følge med i hvad der sker, også om stilen holder på Fashion-post HER

Bukser: Oska, bluse: Margittes

Her er lidt sol og sommer
 appelsiner fra Sicilien 


HÅBER I FÅR EN
 RIGTIG GOD WEEKEND<3 


4 kommentarer:

 1. Det ser spændende ud med Fashion-post altid dejligt med noget nyt. Har du fået nye briller? smart farve. Helt utroligt hvad bare lidt orange tilbehør gør der kommer lidt sol frem. Rigtig god weekend til de også.

  SvarSlet
 2. Just dropping in to let you know that I've included you in my Around the World in 20 Blogs post!
  Join me on this fantastic flight, won't you?
  http://artfulcloset.blogspot.com/2014/10/around-world-in-20-blogs.html

  SvarSlet
 3. Hello, stopping by from Joni`s Around the World in 20 blogs. Love your little touches of orange against the grey.

  SvarSlet
 4. And I also love the touches of orange!

  SvarSlet