4. oktober 2014

Lille fru Bruun let på tå…


Engang i sommer lovede jeg at tale om stiletter HER Og nu komme det med stiletterne. Da jeg var ung, gik jeg altid med stiletter. I 1964 kom jeg i lære på danmarks største skibsværft. Hver morgen skulle jeg, for at komme til tegnestuen, gå ned af en lang vej mellem store haller med tømreværksted, smedje, maskinværksted og marketenderi. Hver morgen stod de mandlige lærlinge i dørene. Lærlingene vidste, hvornår vi piger skulle møde og der blev piftet.  Jeg gik derudaf på mine stiletter. Jeg gik rank, som om jeg havde et kosteskaft i ryggen.

For første gang i flere år købte jeg stiletter på sommerudsalget. Ja, jeg købte faktisk to par. Og jeg ved ikke, hvorfor jeg gjorde det, ud over at de var pæne. Men da jeg først var kravlet op i dem, fik jeg den der følelse af kvindelighed. Det der sker, når du komme op i de højere luftlag, er at du ranker ryggen. Så op på de høje hæle. Og ingen ser du har løse arme og ingen ser, du er en ældre dame.
Der er så heller ingen, der hjælpe dig over gaden eller op på cyklen.

Når du køber stiletter, kan du snyde lidt ved at der også er lidt plateau. Og så skal hælen bue lidt indad, det giver den bedste støtte. Hvis du vil vide mere, så klik ind på Christina Wedels video. Det er nemlig ikke lige meget hvordan de sidder (hælene) og hvordan de ser ud, hvis du også skal kunne gå i dem.


Jeg vil dog her til sidst indrømme, at det med stiletter kun går i afmålte doser, da min fødder ellers gør vrøvl.  Men ingen tvivl om, jeg føler mig mere sexet i stiletter. Og følelsen, af at jeg ikke er helt død endnu, er ganske god.
Net-A-Porter: Brian Atwood
Net-A-Porter: Sophia Webster
Ok! ok! ok!  -  de her 7-milestøvler elsker jeg
og 
jeg kan gå jorden rundt med dem 
og
 jeg skiller mig aldrig af med dem

RIGTIG GOD WEEKEND  <33 kommentarer:

  1. Ja det var tider da man kunne leve på stiletter. Jeg stod op i forretning hele dagen og dansede hele natten på stiletter. Du har helt rat i at man føler sig 100% som kvinde når man kommer op på dem jeg har altid stiletter på til aftenbrug tæerne syntes ikke om det men sådan er det. Dejligt at se andre har det som en. Rigtig god weekend til dig.

    SvarSlet
  2. Flotte sko og smuk farve og er helt enig stiletter er flotte, husker tydelig, mine første høje branzefarvede stiletter som kostede min elevløn for en måned, og spadsere turene op og ned af Nørrebrogade, at det endte med ligtorne, var bare ærgelig, men var det hele værd, nemlig at føle sig flot og elegant.😀

    SvarSlet
  3. These are such great photos with your legs in the air!

    SvarSlet