5. november 2015

Modestoleleg


Som slut på den blomstrede buksecatwalk i atelieret, vil jeg lige vise, hvad jeg havde på under jakken og skjorten. Det er en Rosemunde bluse, der er rigtig god, fordi den ikke fylder ret meget under en jakke eller skjorte. Og så er den fin, hvis man har brug for at tage det yderste lag af. Og som det bedste - der ikke noget der strammer. Det sidste er vist ikke noget de to herre nederst på siden har tænkt så meget over.


Fra den hjemlige modestue til lidt uden for andedammen, er der lige et par nyhedsbordbomber. Den første - Raf Simons forlader Dior. Pudssigt nok havde jeg lige set filmen om Dior og Raf Simons tiltrædelse i 2012. I filmen kommer man tæt på Simons tiltrædelse i huset og hans første kollektion for Dior. Filmen hedder "Dior and I". Men nu forlader han altså Dior så kort tid efter sin tiltrædelse.

Den næste bombe der sprang var, da det blev meddelt, at efter 14 år forlader Alber Elbaz Lanvin. Han har været en stor succes for huset Lanvin, der var et lidt gammeldags og støvet hus, da han kom til. Det siges, at han er en dygtig håndværker og når man har fulgt ham i modebladene, virker han utroligt charmerende og med stor personlighed. Han har været en af mine favoritter og han har helt klart medvirket til den store succes Lanvin har haft. Så nu kan man kun gisne, om det er en ny stoleleg, hvor Alber Elbaz snupper stolen hos Dior. Og hvor går Raf Simons så hen? 
                                  Alber Elbaz                                             Raf Simons

                                                               
<>ØNSKER 
ALLE
 EN 
GOD UGE
OG 
WEEKEND                                       

2 kommentarer:

  1. Sort er altid let at sætte sammen med noget andet og smart. Fruen har også altid en meget smuk buket stående i baggrunden. Også rigtig dejlig weekend til dig.

    SvarSlet
  2. Imponerende modeviden, du ligger inde med - og smart look 👍
    God weekend! 😃

    SvarSlet