15. maj 2015

En lille opstrammer


Det er dejligt om vinteren, men det er endnu bedre når lyset bliver skarpt om foråret, at tage en lille opstrammer - en ansigtbehandling. Nyde at blive nusset og plejet i ansigtet. Få taget de mørke hår på overlæben og hagen og blive masseret i hovedbunden. Få lidt farve på øjenbrynene og på læberne. Læbestiften behøver ikke være markant, men at få lidt farve på ansigtet, lyser op. 

At gøre noget godt for sig selv giver overskud og spreder sig til andre. Jeg bliver altid glad, når jeg møder kvinder på min alder, der har gjort noget ud af sig selv. Jeg vender mig om og hvis jeg kan komme til det, komplimenterer jeg vedkommende. Det er inspirerende. Jeg har en veninde, hvis mor nåede at komme højt op i årene. Da hun blev 90 ønskede hun sig en ring. Det synes jeg er så livsbekræftende. Det er vigtigt, at vi ikke synes det spild at plante et nyt æbletræ i haven eller købe en drømmetaske. Tro på at du når at se træet blive stort og tasken blive slidt.
Kjole: Gerard Darel, sko: Billi Bi, tørklæde: Hermès RIGTIG
GOD 
 WEEKEND <>

4 kommentarer:

 1. Det er så sandt som det er sagt, lev livet medens vi har det, også rigtig god weekend til dig

  SvarSlet
 2. You are gorgeous here in your studio. I will be creating an outfit much like this soon. Except for flatter shoes. I love your haircut. I'd like to see the back of it so I can tell my stylist how it will look.
  Have a good weekend Anne!

  SvarSlet
 3. Hvor er du smart og ja man må aldrig blive for gammel til noget nyt. Vi skal også huske at minde os selv og andre på det. Rigtig dejlig weekend til dig.

  SvarSlet
 4. Det er en meget sigende historie, at man også kan ønske sig ringe og tasker, selvom man er oppe i årene. Og hvad så om man kun når at bruge begge dele i få måneder? Det har måske været med til at gøre netop de måneder ekstra muntre! Jeg er sikker på, at smukke ting er med til at forlænge livet, så hvem ved, måske lægger de år til ens liv :-)

  Du ser som altid super elegant ud, dit tørklæde er simpelthen fantastisk, og flot med de høje sko!

  SvarSlet