30. maj 2015

67 shades of gray


Jeg har haft mange nuancer af gråt hår i mine 67 år, eller skal vi sige i de sidste 40 år. I begyndelsen havde jeg kun en grå/hvid tot i højre sides tinding. Da jeg var barn faldt jeg og fik hjernerystelse. Og lige der, hvor jeg fik en flænge, blev håret hvidt først. Det begyndte allerede da jeg var i slutningen af 20'erne. I mange år farvede jeg mit hår med henna og mit meget mørke hår fik et smukt rødt/kastanjefarvet look. Til sidst måtte jeg give op, for det grå var i overtal. Nu har jeg accepteret det grå. Jeg synes at gråt er flot. Så hvis jeg skulle kreere et slogan på en T-shirt skulle det være - GRÅT ER FLOT eller GRÅT ER HOT. 
RIGTIG
GOD 
WEEKEND
<>
3 kommentarer:

  1. Ja, men det kommer meget and på den grå farve dit er smukt. Mit er leverstegs grå og det er ikke kønt, så derfor farver jeg det. Også en god weekend til dig

    SvarSlet
  2. Interesting that the gray hair started where the concussion was. I love the shade of gray of your hair and the cut really makes it modern. Love that sweater tunic and your shoes. I'd love to wear most of your closet. ;)

    SvarSlet
  3. Med din smukt klippede frisure kommer de grå toner rigtig flot til sin ret. Det ser ud som om dit hår altid bare sidder som det skal (ligesom min datters, der bare ryster lidt på hovedet om morgenen - og så sidder det!), og jævn fordeling af lyse til mørke toner. Mit er desværre kun hvidt lige foran ørerne (jeg har altså ikke haft dem i maskinen :-D), hvor det så er helt skærende hvidt. Ellers er det mørk leverpostej til mørk grå. Det ser ærlig talt meget kunstigt ud, når det er naturligt! De flade slangeskindssko er super flotte!

    SvarSlet