29. juli 2014

En grøn plet i solen


Det er en fantastisk sommer vi har her i Danmark i år. Jeg elsker den og kan slet ikke nyde det nok. Jeg sidder her og skrive under parasollen. Føler mig stjernelykkelig og taknemmelig over lyset, solen, varmen og den grønne plet hvor jeg bor.

En dag i sidste uge, var jeg ude at handle og som altid, sad der en mand og spillede harmonika foran indgangen til forretningen. Jeg lagde pengene i hans kasse, men da han så op fra sin store hat, for at sige tak, så jeg, det var en ganske ung mand og meget meget synshandikappet, han var meget skeløjet. Jeg tænkte, at han faktisk ikke kunne se, men han smilede og fortsatte med at spille. Han spillede så fantastisk smukt.

Da jeg cyklede hjem blev jeg trist. Her sad han i et fremmet land, måske uden sin familie, måske havde han slet ingen familie længere. Måske var han flygtning.

Hvor er det trist, at vi ikke kan respektere hinanden, for det vi tror på, det vi står for og dem vi er. At vi ikke kan enes og deles om jorden og dens gaver.

Kontrasten er stor, når jeg sidder her og skriver om mode. Om hvad fru Bruun nu har på i dag. Og tænker, det er i grunden så ligegyldigt, hvad jeg har på. Men sådan hænger tingene jo ikke sammen, og at nævne det her, giver måske alligevel mening.

Så!  -   I dag har jeg en kort nederdel på. Jeg går ellers ikke med bare ben, når jeg har så kort nederdel på, for jeg har psoriasis. Men i år, med al den sol vi har fået, er mine ben næsten pæne og hele, så nu bliver de luftet, også offentligt. Blusen er fra sidste år og jeg har brugt den meget, også til lange bukser for den er lidt længere bag på. Bæltet købte jeg sidste år hos "IGEN" kræftens bekæmpelses genbrugsbutik.Bluse: Set før HER
Hat: Set før HER
Bælte: Depeche
Sandaler: Alberto Fermani 
Øreringe: Nanna Ditzel for Georg Jensen 


Det meste er genbrug og set før
 men det kan jo være 
der er nye læsere
dem vil jeg byde velkommen til 
fru Bruuns blog


 Jeg vil besøge Patti der har bloggen Not Dead Yet Style til Visibel Mondag 
og hatte party hos 
Stylecrone der har Hat AttackHÅBER I FÅR 
EN 
RIGTIG GOD UGE

<3
5 kommentarer:

 1. Hello Anne, You look so fresh and feminine in these photos. And I can tell by your writing that you have a kind heart. Many people pass by beauty and never think about it again. It's wonderful to take the time for reflection. We see more in life that way.
  Happy Summer!

  SvarSlet
 2. Thank you so much Joni for your beautiful words.

  SvarSlet
 3. Rigtig sødt tøj og det er dejligt når man kan genbruge noget af det gamle på en ny måde. Ja kontrasterne i verden er store, vi har være meget heldige at blive født i dette smørhul.

  SvarSlet
 4. I am so happy to see that you are back to blogging. I too am saddened by the contrasts in life and grateful every day for the gifts that I have. Thank you for your message and for sharing your gorgeous headwear with Hat Attack.

  SvarSlet