14. juli 2014

Når enden er god…


For nogen tid siden så jeg en udsendelse, der hed ”Danmarks unikke stilikoner”, og en af deltagerne var dansk modes Grand Old Lady, Nadia Meyer. HER og HER   Fru Meyer sagde i den udsendelse: ”Man vil jo gerne se pæn ud både forfra og bagfra”. 

Det er præcist sådan jeg har det. Jeg vil gerne se pæn ud både forfra og bagfra. Nadia Meyer har løst det ved at gå i sjove løse og anderledes sweatshirts. Løse skjorter, der krydres med store smykker. Fru Meyer har så meget udstråling, at hun kan komme i hvad som helst. Sådanne typer inspirerer mig.

Løse bluser og løse skjorter, det benytter jeg også, når bukserne ikke sidder helt som jeg gerne vil have de skal. Men i foråret besluttede jeg, at nu ville jeg have et par bukser, der ville elsker mig. Jeg besluttede at få syet et par hos Jan Machenhauer i Zone 1 og de sidder perfekt. Stoffet er lidt kraftigt.

Når det gælder hvide og lyse stoffer til bukser, der skal sidde til, kan jeg bedst lide tæt vævet stof. Og samtidig vil jeg også sige, at det er en rigtig god ide, at se sig selv i et spejl bagfra engang imellem. Det kan ganske vist give en gevaldig overraskelse, men så ved man jo hvad det handler om og kan sætte alle sejl til. De her bukser, vil blive brugt mange mange gange i rigtig mange år,  så..……….
……når enden er god er alting godt

Bukser: Jan Machenhauer 
Bluse: Gerard Darel
Sko og taske:  Kenzo


 RIGTIG GOD UGE

<3

Jeg vil besøge Patti der har bloggen Not Dead Yet Style 
Linking up with Visible Monday


4 kommentarer:

 1. I like your classic, crisp look, Anne-Marie. Thank you for linking up to Visible Monday.

  SvarSlet
  Svar
  1. Thank you very much for your kind comment Patti

   Slet
 2. Lovely endings, Anne-Marie! Well tailored trousers are treasures! You look very smart and so chic.

  SvarSlet
 3. Thank you Jan for your kind comment

  SvarSlet