21. oktober 2012

Printemps in Polka Dots


Jeg ved godt I har set prikker før, men jeg må lige viser disse billeder. Det er super fashion huset Printemps der har kreeret et pop-up store for at vise samarbejdet med huset Louis Vuitton og Marc Jacobs. Den taler for sig selv. Og så tror jeg, at jeg har fået prikker nok for et stykke tid, selv om jeg godt kan lide prikker.  


Frakken er min Moncler frakke, den har hængt på mig siden jeg købte den på udsalg sidste år. Den var perfekt at have med til Paris, da den kan rulles sammen og være i en taske og samtidig var den god for vind og regn. 
Pas på jer selv til vi ser igen

5 kommentarer:

 1. Hello Anne! Beautiful pictures. Dots are so happy aren't they? Such a simple design but a bold message.

  SvarSlet
 2. Mere festlig og glad kan det ikke være dejligt syn på en mørk mandag morgen.
  Du ligner en franskmandinde meget elegant. Mona

  SvarSlet
 3. I enjoyed your photos but I would prefer to wear your beautiful Moncler coat than the polka dots! You look lovely. Looks like an enjoyable trip. Travel safely!!

  SvarSlet
 4. Det var dog en skøn skulptur af Yayoi Kusama! Men hvor fine prikkerne end er, så kan man helt klart godt blive mæt, selvom de gule sko nu er fantastiske og ville passe perfekt til min kjole! Det må have flimret lidt for øjnene efter en tur i polka-dot universet.

  Din frakker ser super lækker ud, og lyder helt perfekt til rejser. Det er altid så svært med overtøjet, da det sjældent er til at pakke ned uden at krølle det. Jeg håber turen ellers gik godt, med masser af dejlige oplevelser!

  SvarSlet