26. oktober 2012

Gråt hår og hat

Jeg har længe skulle til frisøren. Mine krøller og fald var blevet ustyrlige. Så jeg besluttede at få en tid hos en af de bedste "gourmet" frisører her i København. Det er som bekendt ikke i den lave prisklasse, men jeg fik også noget for pengene - hovedbundsmassage, smoothie, grøn te og chokolade. Klipningen var perfekt. Og mine krøller får jeg tilbage igen ved første vask. Det var morsomt at få et andet look for en stund.

Jeg har det med frisører og tandlæger, jeg må have absolut tillid, når de skal rode i eller på mit hoved. Fruen der ejer salonen var optaget, så jeg valgte hendes næstkommanderende. Jeg tænkte, hvis nu det går galt, må jeg hellere købe mig en hat og det fik jeg gjort inden, jeg gik derhen. En fin "dyr"-hat eller det er vel en alpehue, som vi kalder sådan en i min familie. Det blev heldigvis ikke nødvendigt med hatten, men jeg kan bruge den nu hvor det bliver koldere, selv om jeg er mere til turban. Nu har jeg hele to dyr i min Zoo - et Dalmatiner-tørklæde og en hat af ukendt oprindelse, men lavet af nylon og angora. Jeg har faktisk også et mere, det vil jeg vise en anden gang. 
Men inden da - så se de flotte, smukke og sjove hatte på Walkingcolors Thatsaprettyhat  Drossintogold Stylecrone Advancedstyle   IdiosyncraticfashionistasHatten er fra Nørgaard på Strøget.


Jeg skulle lige prøve om jeg kunne fotografere mig selv

Krøller eller ej...


Pæn nakkeklip

Dyr hat


Er det ikke lidt "mormoragtigt"?

Nå pyt! det er jeg jo også :-)

Foto/H.N.


Det var lidt for denne gang. Pas på jer selv derude!

God Weekend5 kommentarer:

 1. Well, you sure do look wonderful. And thank you for mentioning me. I'm in great company with our wonderful hats!

  SvarSlet
 2. I agree! Hair stylists and dentists are so important. Looks like you made the right choice. And thank you for the mention! What would we do without our hats.

  SvarSlet
 3. Sikke en fantastisk klipning! Den glatte frisyre fremhøver virkelig den flotte farve på dit hår. Jeg har selv så mange dårlige erfaringer med frisørere, så jeg kan kun give dig ret med hensyn til tilliden. En medbragt hat ville faktisk have gavnet mig efter mange frisørbesøg!

  SvarSlet
 4. Love the stylish hat! And your haircut is lovely too!

  SvarSlet
 5. Du se så yndig ud

  SvarSlet