30. juni 2012

Smuk Prada RTW 2012

Midt i udsalgsræs og skybrud fik jeg lyst til at se lidt på vintermoden. Prada har en meget smuk linie til vinter. Jeg har før skrevet om Miuccia Prada HER men hvis noget er godt og spændende kan det jo gentages. Der er flere ideer til vintertøjet. Farverne og mønstrene synes jeg er smukke. Jeg er meget begejstret for tekstiler der matcher, men ikke har sammem mønster. På samme måde som Designers Guild HER Moden afspejler sig ofte i boligen eller måske er det omvendt. Vinter 2012 hos Prada synes jeg er rigtig flot.
Bukser og en lang vest vil være en fin kombination for mig. Jeg vil bruge det med en langærmet bluse, men jeg er også kuldskær.En anden tendens er bælte højt over taljen, lige under brystet, som empire stil. Den ide tage jeg også imod. Det er perfekt hvis man har en kort talje som jeg har. Bukserne skal  stumpe og sættes sammen med et par grove sko. 
Og her er Fru Prada som jeg synes er meget spændende, både som designer og person.
Den kjole hun har på er lige til at gå efter. Bortset fra at jeg ville gøre kjolen lidt længere, men jeg har heller ikke så flotte ben som Miuccia Prada. For mig er hele ideen med stil, at gå efter det jeg har det godt med. Og ingen tvivl om at Miuccia Prada ved hun har flotte ben. Og med hensyn til ben så har jeg lidt at fortælle inden så længe...Billederen er fra: Fashion & Style on New York Magazin.

8 kommentarer:

 1. Those top fabrics are so wonderful. I've always loved the look of the long vest over pants. Fall and Winter are actually my favorite seasons as far as fashion goes. And I get to cover up more. ;)
  Hope you're having a great weekend and not mowing!

  SvarSlet
  Svar
  1. Thank you Joni - I also think winter fashion is the most exciting. Today, I am not in the garden but is working on a project for my blog :)))

   Slet
 2. I love the layering and the fabrics are stunning. When in NY I always check out the Prada store in SoHo, just for inspiration, as though it were a museum.

  SvarSlet
  Svar
  1. If I get NY - I will check out the Prada store. Thank you

   Slet
 3. åå Anne-Marie det er smart men man bliver helt trist af at tænke på vintertøj Mona

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære - mange tak for din kommentar. Ja! lidt trist, men jeg er sikker på vi snart får sommer og så flyver vi straks i sommertøj. :)

   Slet
 4. I'm interested to see how the street style interprets these strong prints for fall.

  SvarSlet
  Svar
  1. Yes! let's see. I think there'll come shirt and accessories.

   Slet