13. juni 2012

En gæst på min blog


I dag har jeg en gæst på min blog. Jeg spurgte en af mine veninder om jeg måtte fotografere hende til min blog. Til min store glæde sagde hun ja og bød velkommen i sin japanske have. Vi havde nogle hyggelige timer - tak for det.
Det kræver tillid til fotografen at lade sig fotografere og jeg skulle prøve min evne som fotograf. Jeg kan kun sige at æren for det fine resultat bestemt ikke er min, den tilfalder min veninde som tålmodigt stillede op og skiftede tøj.

Min veninde elsker farven lilla og det er altid gennemført. Tunikakjolen med det lillafarvede paisleymønster, passer perfekt til de blå/lilla blomster i baggrunden. 


Kjolen har flæsekrave og stofbetrukne knapper. Guldhalskæden har små fine blade.I haven står der en klippet japansk løn og selvfølgelig var der også en tunika der passede til den. Tunikakjolen har et meget flot og spændende mønster i den smukke farvesammensætning pink og gyldent, så den skulle også med. Og endnu engang tak til modellen.
4 kommentarer:

 1. So pretty! This is my kind of dressing with these beautiful fabrics. Love the earrings too. Look at all the colors they pick up!

  SvarSlet
 2. Beautiful photos! Beautiful friend. I like the details and the fun that you both must have had during this photo shoot.

  SvarSlet
 3. Amazing top! Such a stunning print!

  SvarSlet
 4. You have great taste in prints. You look beautiful!

  SvarSlet