23. januar 2016

Nu rykker det


Så begynder der at ske noget. I IN's februar nummer er der en modereportage med Eveline Hall som har den fine alder - 70 år. Eveline Hall siger i et interview til IN: "Jeg er ikke gammel. Og jeg ved ikke hvornår man bliver det. Måske aldrig. Jeg føler mig ikke gammel, og for tiden føler jeg mig slet ikke gammel". Eveline Hall begyndte sin karriere som model, da hun var 64. Køb det nye IN og se billederne, der er også flere gode ting om alder.

Det er en reportage med dansk designer tøj. Der er næsten alle dem, der var med i min julekalender, så hvis du fulgte med i den, er du på forkant med forårsmoden. Bruuns Bazaar, Custommade, Baum und Pferdgarten, By Malene Birger, Designers Remix, Stine Goya, Day Birger et Mikkelsen, Munthe,  Heartmade og Rosemunde.

Jeg blev glad, da jeg så dette nummer. For nu har jeg skrevet så mange gange, i næsten 5 år, om det ikke er muligt for modebladene at komme med sådan en artikel. I denne reportage, er der netop brugt tøj fra designere, der mest designer tøj, der er rettet mod det noget yngre publikum. Men som det er vist i IN, kan det lade sig gøre, hvis man vælger det rigtige. Og det har stylisten gjort, det ser rigtigt godt ud - spændende.  Jeg blev super inspireret denne-IN-gang. Så bliv endelig ved IN, jeg tegner gerne et abonnement, hvis i lover altid at have nogle få sider med spændende 60+ kvinder.

Nu hvor jeg er færdig med indlægget, slår det mig lige, at jeg er jo er helt opstemt over det her. Det burde da være en selvfølge, men sådan er der jo så meget. Man må glæde sig over livets små mirakler. 😉
Beskrivelse af det jeg har på kommer senere i detalje 6, min garderobe. Og så kommer der inden så længe en historie om sko.
<>ØNSKER ALLE EN 
RIGTIG GOD 
 SØNDAG
OG EN GOD UGE6 kommentarer:

 1. Dejligt at læse dit indlæg om artiklen i IN, for vores aldersgruppe er ellers nærmest usynlig i magasinerne.

  SvarSlet
 2. Det lyder spændende jeg må have købt bladet. Hav en god søndag

  SvarSlet
 3. Lyder godt, men kan jo ikke købe bladet de næste 3 uger ,men kan måske købe den efter der, ser smart ud fru Bruun

  SvarSlet
 4. Lyder godt, men kan jo ikke købe bladet de næste 3 uger ,men kan måske købe den efter der, ser smart ud fru Bruun

  SvarSlet
 5. A beautiful dress, I love the design and color scheme.

  SvarSlet
 6. I saw you on Josep-Maria's blog and I have to say: indeed a very pretty ensemble. This is a stunning look. Well done.
  Greetje

  SvarSlet