29. januar 2016

Noget om mod og skomod (e)

 


Skomod! - prøv at læse det her: "Jeg er 55 år.......Jeg har en skofabrik i Kina som jeg har kaldt WomenPowerFactory og jeg sælger sko både i Kina og Danmark. Jeg har selv bygget det hele op sammen med mine medarbejdere på fabrikken".

Hvis du læste sådan en udtalelse, ville du så ikke blive vildt nysgerrig - det blev jeg. Her er tale om en kvinde, der bare ikke er bange for udfordringer. Historien om hvordan det hele begyndte er spændende. På et tidpunkt valgte hun at flytte til Kina med sin datter, for at få mere styr på produktionen af sine varer. Hun arbejdede på forskellige fabrikker, både med at producere sine egne produkter, men også med at hjælpe forskellige danske firmaer med at få deres produktioner igennem. Men at få produkter igennem, med den kvalitet hun ønskede, var op af bakke. Så på et tidspunkt besluttede hun at åbne sin egen fabrik. Det blev med en stab af de kvinder, hun havde arbejdet sammen med. De ønskede at arbejde på - WomenPowerFactory.

I et land, hvor arbejdskulturen for arbejderne er en helt anden, er WPF blevet en fabrik, hvor der bliver lagt vægt på, at alle er ansvarlige og at de forstår, at hvis den enkelte ikke er der, så hænger det ikke sammen, altså at de er vigtige og at det gør en forskel om de møder op. Kvinderne på fabrikken er stolte af at være ansat.


"Vi arbejder fokuseret på at lave godt fodtøj. Med det, menes sko man kan gå i og som er smarte. Målgruppen uden for Kina er kvinder i alderen 35+ som har råd og som lægger vægt på kvalitetssko. Vi laver nu også ortopædisk fodtøj som ser flot ud. Der er rigtig mange som ikke kan få rigtige sko, men mere noget der ligner hjælpemidler. Vi laver nu smarte sko til dem og vi er faktisk blevet godkendt fra flere hospitaler og kommuner til at levere ortopædisk fodtøj. Også Steno Diabetes Center har været med ind over, så det vi laver er ikke fuldstændigt i blinde" siger Ulla Hentze, der er power women bag det hele.

Jeg har nu prøvet at gå i stiletterne og jeg må sige, at jeg går rigtig godt i dem. Forfoden, som jeg altid synes er der, jeg bliver mest øm, hvis jeg skal gå eller stå i flere timer, hviler godt og hælen er placeret det rigtige sted. Jeg synes, de er super fine og passer godt til det jeg har på her og til andre ting i min garderobe. Men gå ind på WomenPowerFactory og læs og se meget mere om skoene.  HER


<>GOD SKO DAG
OG GOD WEEKEND


2 kommentarer:

  1. Sikke en spændende historie - og sikke lækre sko. Jeg er allerede blevet forelsket i et par :-)

    SvarSlet
  2. Dejlig artikel og skønne sko hvor er de smarte og ikke lige nået man ser i alle sko butikker. God weekend til dig også.

    SvarSlet