28. august 2015

OSKA efterår/vinter 2015


Det var ikke min mening at arbejde på bloggen, før efter jeg havde været på mit Road trip, som nu er bestemt skal gå til Frankrig. Men en indbydelse fra OSKA i Lyngby til deres modeaften, kunne jeg ikke sige nej til. Og det var godt jeg fik tid. For det var en spændende modeopvisning, med ganske almindelige, ualmindelige smukke kvinder, med plus+ en eller anden alder, der gik catwalk.  Det var tydeligt de syntes det var morsomt at vise det smukke tøj. Og OSKA har fundet farverne frem eller farven, skulle jeg måske skrive, for det var den stærke klare røde, der satte bevægelse i kollektionen. Men det var de bløde jord- og natur farver, samt den svagt rosa-koral, der gav tøjet en ophøjet ro. Og som altid meget anvendelige tøjstykker, der kan sættes sammen på mange forskellige måder.   Smykkekunstneren, Hanne Isabella Pedersen HER har designet de fine håndlavede smykker. De passer perfekt til OSKA designet. Det var virkelig en fornøjelse, at se tøjet på modeller, man kunne identificere sig med. OSKA og smykkerne vil jeg vende tilbage til igen på et senere tidspunkt.







































Mange tak til 
Sif Andersen (i den sorte bluse)
 for  invitationen   




<>

VI
 SES

KÆRLIG 
HILSEN 
FRU 
BRUUN

<>




3 kommentarer:

  1. hvor er det dejligt at se smart tøj på modeller, der matcher ens egen alder....hvor er det flot tøj..

    SvarSlet
  2. Det ser spændende ud og rigtig god ide med lidt mere modne modeller. Det lyder også meget spændende med din tur. Hav en god weekend

    SvarSlet
  3. I hope you are enjoying your trip to France! I've enjoyed looking at these photos a few times. I truly love the fuzzy green knit jacket with the large pin on the front.

    SvarSlet