20. marts 2015

At rejse er......


At rejse er at leve og en dejlig tur er slut. Som altid glæder jeg mig til at komme hjem. Det smukke ved at rejse på tur, såvel som i livet, er forventningens glæde. Og jo ældre jeg bliver, jo vigtigere er det for mig, at holde fast i forventningens glæde. Forventningerne om at stå op til en dejlig dag, er igen blevet indfriet.  Jeg tog af sted fra det kolde nord til det varmere syd og nu går det hjem til det kolde nord igen. Hjem til  mit atelier og solsorten, der garanteret har savnet mig som tilskuer, når den tager sit aftenbad. fra den hvide sne
og
 ned til de hvide mandeltræer 

og det blå hav
og
nu
hjem

til mit atelier
og min solsort
som snart vil begynde 
at synge sin sang
og bebude 
rigtigt forår
Foto:  H.N.
RIGTIG 
GOD 
WEEKEND 


<>
4 kommentarer:

 1. Your little black bird also knows the joy of returning home after a long journey. With travel comes the reminder of the comforts of home.

  SvarSlet
 2. Velkommen hjem, den følelse har jeg også. at nyde det meget når man er ud men også glæden ved at komme hjem.

  SvarSlet
 3. I always enjoy your beautiful photos. You look amazing in your dress covered with black and white roses.

  SvarSlet
 4. Hvor er det dejligt at se, at du lever livet! Selvom Danmark er et smukt land, så er varmere himmelstrøg bare så tiltrækkende her sidst på vinteren, eller i det tidlige forår.

  Til gengæld kalder dit smukke atelier jo bare på, at ejeren kommer tilbage og lader kreativiteten flyde. Sammen med den skønne lyd af solsorten må man bare blive i godt humør!

  jeg er altid så bange for at blomsterprint skal gøre mig ældre, men mon ikke du lige har serveret opskriften? Jeg synes den sort-hvide udgave gør det meget mere tidløst og elegant. Tak for inspirationen!

  SvarSlet