22. juni 2014

Hvad cykelkurven gemte
Nu skal I få at se, hvad der er i cykelkurven. Først er der et surt opstød, så er der en taske fra Vanessa Bruno og til sidst en pose fra Wood Wood.

Først det sure opstød. En undersøgelse har vist at ældre kvinder, i mangel af bedre, må søge inspiration fra unge. Det er til at forstå, for der er jo ingen ældre kvinder i modebladene. Jeg køber masser af magasiner / blade for at følge med. Men for pokker, hvor det ærgrer mig, at der ikke er kvindelige modeller på min alder i de blade. Der kunne godt være et par sider, som  f.eks. "Ti vi ka' li' ", fra Eurowoman eller "Se mine sko" fra Elle. Måske kunne den hedde "MÅNEDENS MODE MED MORMOR".

Når der en enkelt gang har været noget med ældre kvinder, så virker det nærmest som et eksotisk indslag, hvor man har tænkt, det kunne være morsomt med en ældre kvinde. Og det er næsten, som om interwieren får en a-ha oplevelse: ”Hold da op går du i smart tøj, hvor interessant” Og når der endelig er noget om forskellige aldre, så hedder det ” Se hvordan du klæder dig - 30, 40, 50 og så stopper det, hvor er resten af de ældre kvinder? Endnu har jeg kun set en der mestrer den kunst, at tale værdigt til ældre om mode og det er Ari Seth Cohen

Jeg vil helt bestemt sige ja, til et før og efter billede, hvis det var med tøj fra The Row, Dries Van Noten eller Hermes, for hvad er der galt med mormor i modetøj?  

Det her indlæg, det er en sur fru Bruun, der fik et dårligt opstød. Emnet har jeg skrevet om før, og det bliver min svanesang. Men hvad mener I om, det med, at vi ældre kvinder jo stadig er en stor del af forbrugerne, men aldrig kan se os selv, ud over i ældresagens blade og i reklamer for tandproteser.

Nå! Men godt ord igen, her komme det søde. …….
Det søde er fra WoodWood (ikke mig), hvor jeg fandt det dejlige buksesæt. Et rigtigt cykel sæt. Og da det lige passede - ja, så blev jeg fristet, for der skal siges ja, når der endelig er noget der passer. Og så er det fint syet. Jeg nyder, når noget tøj sidder godt og er smukt syet, også på vrangen. Bukserne har en rigtig god pasform med to små læg foran, og jakken har fine detaljer på ryggen. Tasken sprang op i cykelkurven, da jeg besøgte Vanessa Bruno butikken.Jakke: Wood Wood
Bukser: Wood Wood
Bluse: Marimekko HER
Taske: Vanessa Bruno
Sølvkæde: SE HERFÅ NU EN GOD UGE
1 kommentar:

  1. Desværre har du ret og vi må værre rigtig mange der sure over det. Det er et meget smart sæt du har købt.

    SvarSlet