27. oktober 2013

En mus i armenKære bloglæsere, jeg er ikke så flittig i øjeblikket. Jeg har holdt lidt ferie.  Men jeg har også fået betændelse i skulder og albue i min musse-arm. Vi er ved at bygge om i øjeblikket, så jeg har overbelastet den. Det er den samme arm jeg maler med, så den skal have lidt ro. 

Jeg har ikke været på forkant med mit blogmateriale, og det er ikke godt. Dem der ved en masse, om hvordan man arbejder på en blog, anbefaler at man altid har noget at lægge op på bloggen, hvis der sker noget uforudset. 

Men I skal ikke snydes helt. For jeg har set lidt på moden forår / sommer 2014, og faldt totalt for min ynglingsdesigner Hermès. Jeg synes kollektionen er så smuk, men nu kan I se hvad I synes. Jeg håber snart at min arm er frisk igen. 

Foto: New York Magazin


Så er vi gået over til vintertid i Europa og det passer meget godt 
det river og rusker og regner udenfor..

Pas på dig selv 
og dine arme
:)


4 kommentarer:

 1. Det var en god dag at vise det skønne farverige tøj på, lige hvor en efterårs storm gik hen over landet, meget smukt tøj. Jeg håber det hurtigt bliver bedre med din arm, for man er godt nok handicappet når der er noget med armen. God bedring

  SvarSlet
 2. So sorry to hear about the problems with your arm. Wishing you a speedy recovery.

  As usual, the photos that you display are enticing. Thank you for the spring/summer review.

  SvarSlet
 3. I didn't get the translation, but I know I like these photos. The midi-length dresses are elegant and inspiring. The Style Crone mentions your arm? Oh no!! Feel better. XXOO

  SvarSlet
 4. Happy to hear from you!! Hope you are better now. XXOO

  SvarSlet