12. oktober 2013

En lille garderobe


Lad mig fortælle en hemmelighed. Jeg har en meget lille, bitte, tiny, thin garderobe. Og dem som har fulgt mig har måske lagt mærke til, at der er en del tøj og ting, der går igen. Jeg har tøj og sko tilbage fra halvfemserne. Jeg har skjorter, jeg har brugt et utal af gange og tøj jeg selv har syet. Og hvorfor skriver jeg det - Jo, det gør jeg, fordi folk siger, du må da have en stor garderobe.
Det har jeg absolut ikke.  Når jeg køber nyt er mit tøj-tricks at finde noget, der på en eller anden måde passer sammen, med det jeg har i forvejen. Jeg undgår at købe noget, når jeg står og mangler noget, for så går det næsten altid galt og må byttes. Somme tider sælger jeg også mine fejlkøb. Det er ret sjovt, for når jeg går ind i en butik for at sælge, så finder jeg næsten altid noget, jeg kan bruge. Og så går det regnestykke op.

Som barn blev jeg opdraget til at skifte tøj, når jeg kom hjem fra skole. Og jeg lærte også, at jeg skulle gemme det pæne tøj, til når vi skulle i byen. Jeg skifter stadig, når jeg laver mad o.s.v. og jeg får aldrig taget det nye tøj i brug med det samme. Det irriterer mig, at den gamle vane hænger ved. Det har selvfølgelig den fordel, at tøjet holder længere, men det gør chokolade også, hvis jeg ikke spiser det. Og hvilken glæde er der ved det.

Derfor har jeg besluttet, at bruge det jeg køber med det samme. De nye Zara bukser, og den blå trøje fra sidste post, tog jeg i brug med det samme. Her er bukserne sat sammen med min gamle Stine Goya trøje, som nogen måske husker fra sidste års udsalg

Måske har I hørt om en lignende historie, om en lille bitte tiny thin garderobe, de findes jo rundt omkring :-) ?

Der er kommet nye mode-blog-damer på siden 
BLOG MED FARVER 


Fru Bruun holder efterårsferie og håber 
 I alle får en rigtig god weekend 
og en dejlig efterårsferie

<>
JEG HAR VÆRET NØDT TIL AT FJERNE SIDER FRA MIN BLOG, DA JEG I ØJEBLIKKET BLIVER GENERET AF SPAM.   JEG VIL APPELLERE TIL AT DET STANDSER

I  HAVE HAD TO REMOVE PAGES FROM MY BLOG WHEN I CURRENTLY BEING BOTHERED BY SPAM     I WILL APPEAL IT WILL STOP 
8 kommentarer:

 1. Anne-Marie, I like your philosophy of life and I like your lok today. The pants are gorgeous and look perfect with white and yellow cardigan, which is also very nice. I feel your problems with spam, is a nightmare.

  SvarSlet
 2. Dear Anne-Marie, this is another fantastic look! The soft colour of your long jacket suits you so well and is an excellent combination with your floral prints. It is equally lovelely as your previous look.
  Cute photos!!

  I had SPAM on my blog when I used the blogger comment form. Now I am using intenseDebate and moderate the comments which really helped.

  Thank you so much for mentioning my blog!

  Have a nice weekend,
  Annette | Lady of Style

  SvarSlet
 3. Det må også være det der er kunsten at få det hele til at passe sammen og det er du fantastisk god til. Jeg har også problemer med spam på mine blogge meget trettende. Også rigtig god ferie til dig Mona

  SvarSlet
 4. Thick or thin, your wardrobe looks rich. You always use color and texture wonderfully. I love the floral pants and sporty shoes together. You look playful as you peek around the door, and you made me smile with you. XXOO

  SvarSlet
 5. Lovely, relaxed, comfortable, youthful.
  Greetje

  SvarSlet
 6. Har først lige opdaget din blog nu, og jeg synes at du har et skønt smil og en dejlig karisma ! :-D

  SvarSlet
 7. You look beautiful and vibrant in your floral pants and sweater. Lovely mix of colors and great philosophy of life. You never disappoint!

  SvarSlet
 8. Skønt efterårs-look.
  Lidt men godt er en god filosofi .... jeg øver mig :-)
  Mange tak for, at du nævner min blog!

  Bedste hilsner,
  Missesskov

  SvarSlet