15. september 2013

Mandag goodies #5 kjolefrakke


Undskyld!!!! Det er bare mig der er mandag goodies.

I den næste tid vil der være en del uro på bloggen. Jeg skal have ryddet op. Jeg har længe gerne ville se på layoutet og på det tekniske. Jeg håber ikke bloggen forsvinder, når jeg begynder at rode med den, det har den før været ved, da jeg lige skulle ind og prøve noget nyt. Så er cyperspace virkelig det store sorte rum og jeg ledte i flere timer med sved på panden. Men fandt min blog igen.

Men her er altså den anden variation af kjolefrakken i chanelstof, med et bredt bælte til. Det brede bælte har fået en renæssance hos mig. Jeg har et meget kort liv, eller det er nok bedre at sige, jeg er kortlivet. Og derfor synes jeg, det er godt med et bredt bælte. Også fordi det markerer der hvor taljen skulle være. Det er da et godt tricks. Jeg har lagt mærke til at Diane Keaton næsten altid har et bredt bælte på.

Jeg er vild med hendes stil. Her den anden aften sad jeg og så "Because I said so" Jeg vil ikke kommentere indholdet, men jeg sad faktisk og spolede frem og tilbage flere gange og prøvede også at fryse billederne for at se detaljerne på hendes tøj. Det er godt nok en gammel film, men den holder  tøjmæssigt 100% for mig. Selv om jeg ikke går i tøj med mange farver, bliver jeg altid inspireret af kvinder med farvestrålende tøj og tænker - det må jeg prøve. Men for det meste ender det altid med at jeg snupper det sikre og i stedet vælger lidt farver på accessories. Hvor får I inspiration fra - blade, magasiner, blogland eller noget helt andet?


Frynserne på frakken er ægkanten på stoffet 
Diana og mig. Er du i tvivl er det Diane herunder


Diana Keaton

9 kommentarer:

 1. Jeg har godt nok krise nu, er begyndt at pakke sommer tøjet ned og vinter tøjet ud og nej hvor er det kedeligt. Sort og lidt brunt, så nu har jeg kikket i alle bladene, men er ikke blevet kloger, så det bliver en kold vinter. Mona

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh ja det vintertøj, måske var det om vinteren vi skulle give den fuld farvegas

   Slet
 2. I love your dress, Anne-Marie, I like the pattern and design. It is elegant and, at once, simple and informal.

  SvarSlet
 3. Aha... you are the one with the lovely jacket/cardigan on Josep-Maria's blog.
  And it turns out to be a dress. What a versatile thing this is.
  And you are right to learn from Diane... the belt is very good on this dress.
  Greetje

  SvarSlet
 4. Aha... you are the one with the lovely jacket/cardigan on Josep-Maria's blog.
  And it turns out to be a dress. What a versatile thing this is.
  And you are right to learn from Diane... the belt is very good on this dress.
  Greetje

  SvarSlet
 5. A beautiful dress accessorized with perfection, along with your dazzling smile.

  SvarSlet
 6. Anne-Marie, this is a fantastic style! I really love how you wear this fabulous dress-coat with a wide belt. Excellent look.

  I love Diane Keaton in "Something's Gotta Give" where she wears only neutral colours but have already bookmarked this film and will certainly watch it very soon!

  Annette | Lady of Style

  SvarSlet