9. september 2013

Mandag goodies #4 Edith&Ella


Så er der lidt mandag goodies igen. Denne gang kaster jeg mig over Edith & Ella. Dem har jeg vist før. Det jeg har fundet denne gang, er en rigtig - oh la la!!! katte-mor. Jeg synes det er super smart og rigtig op på de høje hæle.  Edith & Ella  har lige det ekstra finurlige, som jeg godt kan lide. Hvis man deler sættet op, er der en skøn jakke til er par cowboybukser. Og en nederdel i en meget sød facon, der kan bruges med mange forskellige toppe.  

Engang gik jeg altid i høje hæle, men jeg synes ikke, at det går så godt længere. Ikke de helt høje hæle og ikke i flere dag. Men der er ingen tvivl om, at når jeg tager hæle på, tager jeg en omgang ekstra kvindelighed på. Det samme med en god parfume, en god creme eller en fin neglelak. Og jeg føler, at jo ældre jeg er blevet, jo vigtigere er det. 

I har stadig til gode at se min frakke-kjole, den komme inden så længe. Måske skal jeg overveje, om det  tøj her skal blive mit. Der er noget dragende over dyreprint - er der ikke?Leopard nederdel og jakke.
Bodystocking med blonde


Støvletter med frækt flammende bagparti<>


Jeg er sikke på
der venter en god uge
så rigtig god
 mandag

4 kommentarer:

 1. Det er meget smart og ting der er todelt kan som du skriver bruges på mange måder og er godt til rejsebrug, også rigtig god uge til dig og på gensyn Mona

  SvarSlet
 2. I'm a fan of leopard, so love your photos today. The shape of the skirt appeals to me. Yes, very alluring!

  SvarSlet
 3. OOOOHHH! Very sensuous, feminine, and unusual. The shoes are fierce!! I think my husband would like these pieces very much.

  SvarSlet
 4. Gorgeous animal prints, I really like them! They have lovely things at Edith & Ella.

  Annette | Lady of Style

  SvarSlet