30. juni 2013

Gerard Darel - der var engang
Foto:HN

Kjole/nerdel:Gerard Darel, bluse:Marimekko, bælte:Kirsten Schjønning  

Når fru Bruun gør et fejlkøb, har hun svært ved at indrømme det over for sig selv, og synes det må kunne bruges på en eller anden måde eller laves om. Det mest fornuftige ville være at sælge det. Denne kjole har virkeligt været på tur. Jeg så den for 3 sæsoner siden, den så yndig ud, men var for dyr. Så kom den på udsalg. Der var ikke andet at gøre end at købe den. Men jeg fandt aldrig ud af hvordan den kunne se pæn ud på mig. Alt blev prøvet men lige lidt hjalp det. Sidste år besluttede jeg at klippe ærmerne af for at bruge den som strandkjole :( :( .(   Det gik heller ikke. For en måned siden klippede jeg den midt over og syede elastik i taljen. Med den stribede bluse er den blevet god.


                                                  Håber det er sommer der hvor I er?


3 kommentarer:

 1. The transformation can take time, right? I see why you loved this piece, and I'm so glad you finally found the best way to wear it. I love the combination of print and stripes, with the slice of color that the belt provides, along with the complimentary bracelets.

  You look wonderful here, and your smile makes me smile too!! Just lovely.

  SvarSlet
 2. Det er hvis noget vi alle kender, men nogle gange skal jeg bare have det hængende et par år. Men det er en god ide med at lave den om til en nederdel det ser godt ud. Mona

  SvarSlet
 3. Creative and inspiring. Love that you found a way to wear this gorgeous print, and the pattern mixing is very artful. You look great and so does your background.

  SvarSlet