13. juli 2012

Thissocks, Kenzo og Chanel

En dag kom der en mail til mig. Jeg blev spurgt, om jeg kunne tænke mig at prøve nogle strømper og derefter fortælle om dem på min blog. Det skulle jeg lige tænke lidt over, da jeg har valgt ikke at have reklamer på min blog. Mest fordi jeg ikke kan finde ud af at få de rigtige reklamer på. Men her kom altså en sød mail og jeg sagde ja til at anmelde produktet. Henvendelsen kom fra Thissocks her en netbutik der sælger strømper og sokker. Der var mange fine strømper i alle mulige variationer, så jeg måtte sige ja. Jeg valgte et orange par som prøve. De var fra mærket Oroblu. Jeg elsker bløde strømper med løs elastikkant i taljen og det har de her strømper. De er rigtig gode at have på. Jeg havde besluttet, at hvis jeg ikke synes om dem, ville jeg skrive det. Men de er virkelig behagelige at have på.Strømperne passede fint til min nye kjole. Den havde jeg bestemt skulle være helt enkel, så både strømper og de smukke smykker fra Samarkand eventyrlige pelshatte her rigtig kunne ses.


Jeg cykler ofte forbi møllen med de gule bygninger og tænkte - strømperne passe lige til. Fotografen og jeg tog derfor på en lille ekspedition til Lyngby Mølle. En smuk gammel mølle som lige er blevet restaureret. Møllehuset ligger i forbindelse med et å-system som forbinder en masse søer, hvor man kan sejle i kano fra den ene til den anden sø og komme helt ud til Øresund. Man kan dog ikke sejle igennem der hvor møllen ligger. Men det fine trappe-system gør det muligt at bære kanoen over. Og medens vi havde vores lille fotosession, kom der to søde pige i en kano. Dem fik vi lov til at fotografere.Foto: H.N.


Det jeg har på: Kjole; eget design, lille tørklæde til håret; eget design, strømper; Thissocks her, halskæde og armbånd; Samarkand her, sort armbånd; Sonia Rykiel, sko; Chanel, taske; Kenzo her, tørklåde på gine; Hermés her

 

4 kommentarer:

 1. You always look artistically classy and what a perfect backdrop for these photos. I can really identify with your style and always look forward to your posts.
  Take Care!
  Joni

  SvarSlet
 2. Amazing outfit, your necklace is absolutely beautiful!

  SvarSlet
 3. Did you creatw this dress??? It looks very sophisticated on you, with your jewelry, unique socks and headwear (scarf).

  SvarSlet
 4. Spændende læsning ! - Jeg har dog fundet nogle behagelige strømper som jeg gerne vil anbefale - de hedder iZ sock - det er et super mærke :-)

  SvarSlet