21. juli 2012

Rützou vinter 2012

Jeg synes ikke det er så svært at se på efterårsmode lige nu, da sommeren stadig lader vente på sig. Derfor vil jeg se lidt på hvad vi kan glæde os til, når det bliver efterår.
Jeg vil begynde med Susanne Rützou der altid har noget spændende nyt at vise, uden at miste sin Rützou stil. Hendes inspirerende mode denne vinter, spænder fra Shanghai til New Yorker kvinden Iris Appel, som Rützou er meget inspireret af. Der er sofistikerede løse kjoler og der er er den smalle minimalistiske linie.  Og så er der smykkerne, der taler for sig selv - meget flotte og jeg kan fint få øje på inspirationen fra Iris Appel HER. Jeg synes Rützou er super anvendelig, også for 60+ denne vinter, og det er hvad jeg ser efter. Hun er vel nok en af Danmarks bedste designere. Når jeg ser den smukke bourgogne farve, kan jeg næsten smage en god årgangsvin. Og læg så mærke til skoene - der er stadig "dyr" med, så hvis du har investeret i sådan nogle - altså sko/støvler - er du opdateret. Jeg tror bourgogne bliver en af mine favorit farver til vinter...
 Foto : Chopenhagen Fashion Week

2 kommentarer:

  1. I really like all the things you chose to show here. Especially the second outfit. And burgundy is also one of my all time favorite colors. Fall is my favorite time of year because of the tights and boots mostly. ;)

    SvarSlet
  2. Beautiful post! I truly am inspired by the jewelry...Iris is a muse of mine!

    SvarSlet