31. december 2011

Året der gik


Hvad husker vi fra det år der lige straks er gået? Der er meget at se tilbage på både sjove og triste begivenheder. En af de gode begivenhed var, at vi fik danmarks første kvindelige statsminister og på denne blog, er der altid et vågent øje på påklædningen. Vi kan ikke komme uden om, at der er mere at skrive om, når der er tale om en - fru minister.

Der var to personligheder vi måtte tage afsked med og ingen af dem blev særlig gamle. Den ene var Margit Brandt (66) som især i 60- og 7o-erne var toneangivende. Jeg var så heldig at se hendes særudstilling på Kunstindustrimuseet, en meget spændende udstilling, der satte focus på kunstneren Margit Brandt.Margit Brandt blev sammenlignet med YSL og det leder mig til det næste, for den muse der var tættest på Yves Saint Laurent var Loulou de La Falaise (63) der dødede sidst på året. Loulou havde en meget spændende stil der helt var hendes egen. I bogen ”Yves Saint Laurent” af Pierre Bergé  er hun næsten ikke nævnt, det er for det meste Chatherine Deneuve (som for øvrigt også har en fantastisk stil) der ses, men det skyldes nok, at Deneuve var den pæne hvorimod Loulou de La Falaise var den mere rebelske. 

                                                                
På modescenen kan jeg ikke mindes, at der før har været så meget hat, dyr og pels,  som der var i A/W 2011.  Især Gucci var trendsætter.  Og farverne lilla og gul sloges om hvem der kunne råbe højest.
Og så var der også de megahøje plateausko, dem slap vi ikke for. Det var som om skoene slet ikke kunne blive høje nok. Og fortsætter det er jeg sikker på, at der vil være en lille stige i skoæskerne frem over. Men lad os se hvad der sker, det blive spændende.  God nytårs aften…

Ingen kommentarer:

Send en kommentar