13. marts 2016

En stribe - for meget?


Så måtte Bruuns Bazaar stoppe deres arbejde og indgive konkursbegæring. Bruuns Bazaar husker jeg ganske tydeligt fra dengang de åbnede i 1994. Det var nytænkning men alligevel med en grundtone af klassisk. Konkurrensen er hård og det har åbenbart været nogle hårde år for tøjmærket økonomisk. Bruuns Bazaar er en del af Scandinavian Designers Gruppen. Det er da ærgerligt, når nogen må lukke ned. Af og til ser vi, at mærker begynder igen men uden for de store gruppe. På den måde kan de måske finde tilbage til deres egen DNA igen. Måske sker det også i dette tilfælde. For nogen gange kommer de forskellige tøjmærker til at ligne hinanden, når de er i store grupper. Fx synes jeg, at der af og til har været et sammenfald mellem Bruuns Bazaar og Baum und Pferdgarten, som også er en del af den samme gruppe.

Der er også en del sammenfald i fru Bruuns garderobe, men det er af en anden karakter, her handler det lidt mere om genbrug og så kan jeg godt lide striber - måske for meget? Men farvemæssigt blev jeg inspireret af Dolce & Gabbana HER
<>GOD UGE
 TIL 
ALLE


4 kommentarer:

 1. hvor er du smart og god til at sætte tøj sammen til stor inspiration for mig....og sikke et vidunderligt tørklæde

  SvarSlet
 2. Det er rigtig hvad du skriver, mange mærker kommer lidt til at ligne hinanden. Jeg har lige været ude og lede efter et tørklæde i røde farver uden held. Nu er de meget støvet rosa. Også rigtig god uge til dig.

  SvarSlet
 3. Nice look. You look really elegant.

  SvarSlet
 4. Kom tilfældigt forbi din blog....( ledte efter Masai-tøj, der er god til skjule dellerne, men man komme ofte til at ligne et 4-mandstelt !! )hvor er du bare inspirerende og så smart....din blog er blevet sat som "foretrukken" ...glæder mig til at følge dig.

  SvarSlet