26. januar 2014

Tak for denne gang


Kære alle som har fulgt min blog.  Jeg har besluttet at lukke eller stille min blog på standby og vil derfor sige tak fordi I kom på besøg og tak for de dejlige kommentarer.

Jeg er blevet spurgt, om jeg kunne tænke mig at undervise inden for ældresagen, det er frivilligt arbejde,  og det overvejer jeg meget.

Jeg har også fået stor lyst til at være bag kameraet i stedet for foran. Jeg synes stadig det er spændende  at blogge, så måske vil jeg komme i en ny form, hvem ved, det er altid rart at lade en dør stå åben.

Jeg vil slutte af med med forår- og sommer tøj 2014 fra Marimekko. 
  

Kærlig hilsen Fru Bruun

Foto:  Copenhagen Fashion Week4 kommentarer:

 1. It is a pity as I love your style but of course I accept and understand your decision.
  Blogging is very time comsuming and I am sure your new job does require a lot of attention and time. I wish you all the best, Anne-Marie and hope to virtually meet you again soon!

  Kind regards,
  Annette | Lady of Style
  2 x 60€ Valentine's Legwear Giveaway

  SvarSlet
 2. Det var en dårlig start her mandag morgen, at jeg ikke skal glæde mig mere over din dejlige blog. Du har givet mig meget inspiration med din gode blog men det er også et stort arbejde, jeg håber på anden måde at kunne følge dig og din spændende planer hav det godt så længe knus Mona

  SvarSlet
 3. Kære Annemarie,

  Det er så længe siden jeg har været tilstede i bloggeriet, og så kommer jeg lige til din afsked. Det var kedeligt! Der er ikke andre som dig i Danmark, og kun et fåtal på verdensplan. Jeg er sikker på du vil blive savnet meget af andre end bare mig.

  Nu har jeg selv været fraværende i lang tid. Der har været masser af personlige og familiemæssige udfordringer, som jeg ikke vil trætte dig med, men jeg håber at starte på blogging igen snarest.

  Imidlertid er jeg begyndt på bachelor studiet i kommunikations design. I den forbindelse har jeg fået til opgave at skrive en reportage for fashionforum.dk. Her vil jeg gerne ind på en ny tendens - at der også bruges ældre modeller (med gråt hår - uha!) på catwalken. Jeg vil meget gerne omtale din blog. Det giver måske en del mere trafik, og det er altså hekt naturligt.

  Ældresagen lyder rigtig spændende. Jeg er sikker på der ligger mange udfordrende opgaver hos dem. Hvad enten du går den vej eller ej, ønsker jeg dig held og lykke med det!

  Mange venlige hilsner Tine

  SvarSlet
 4. I am so sorry to see you go! You have been an inspiration to me, but I understand. We must follow our dreams as they appear. Thank you for all that you have given to the blogging community and I wish you the best in your new adventures.

  SvarSlet