14. august 2013

Sommerballet & Stine Goya kjole


I år fik jeg købt billetter til Sommerballet på  Bellevue Teater.  Jeg har tænkt på det hvert år, men så kom der lige lidt ferie og andet i vejen. Sommerballet har fast base hver sommer på Bellevue Teater. I år var programmet delt i to. En helt nyproduceret forestilling, der var bygget over Elefantmanden. Temaet for denne og den anden del, The Picture of Dorian Gray, har begge emner som - kærlighed, medmenneskelighed, forgængelighed og forfængelighed. The Picture of Dorian Gray er skabt af to tjekkiske tvillingebrødre - Jirí og Otto Bubenícek. Begge brødre har fået store priser for deres fantastiske dans.

Elefantmanden blev danset eller måske mere mimet af Alexander Kølpin (tidligere Den Kongelige Ballet) og Nikolaj Hübbe (tidligere New York City Ballet, nu balletmester på Den Kongelige Ballet). De to er garvede dansere, der har stoppet karieren som aktive dansere, men alligevel formår de at bruge deres krop og fantastiske evne som mimisk danser. Sommerballetten har ofte et anderledes repertoire end Den Kongelige Ballet. Begge stykker skubbede til følelserne og det er noget fru Bruun synes om.    Stine Goya kjolen var perfekt til denne forestilling. 
Den er købt hos Lubarol
for nogle år siden.
Tussegamle sandaler fra Bruno & Joel 


The Picture of Dorian Gray


Elefantmanden


Fru Bruun

Foto: H.N.

<>

Balletbilleder programfotograf: Isak Hoffmeyer 1 kommentar:

  1. Det er da lige en teater kjole helt utroligt, lyder spændende med balleten jeg har kun været til ballet en gang men var meget begejstret, Mona

    SvarSlet