25. januar 2013

Dolce Gabbana og køkkendåser


Foto:NewYorkMagazine


Hvordan er det at blive gammel. Er det ganske forfærdeligt, som den gode doktor og samfunds skribent 95-årige Tage Voss siger? Eller er det ganske udemærket, som den ligeså gode doktor, den 65-årige Henning Kirk mener? De to er ikke enige og det er til at forstå, når man ser på aldersforskellen. For som Tage Voss siger - så er alle mine venner døde, der er kun cigaren tilbage. T.V. har røget cigar hele livet. Da T.V. og H. K. kunne være far og søn, er det nok et ungdomsoprør fra H.K.'s  side.

Hvis frygten for ælderdommen bliver for stor, kan man jo at tænke på hvad alternativet er. Og det kan være rigtigt godt at tænke på, når kroppen gør ondt og det er besværligt at kravle rundt på alle fire. Eller stå op på en stol for at gøre rent øverst på køkkenskabet, hvor alle kagedåserne står, så er det faktisk ok.

Hvad har alt det med mode at gøre? Ikke en pind og så alligevel. Jeg så at Joni fra Walking Colors  i Seattle, har en spagettidåse som min. Det fik mig til at tænke på, at det var længe siden jeg havde gjort rent over mit køkkenskab og så gik jeg i gang.

Og da jeg havde samlet mine dåser, så jeg at Dolce Gabbane, havde fået ideen til deres sommer og spring 2013 kollektion fra mit køkken og mine dåser.  Så var ringen sluttet og jeg var glad. 

Foto: fru Bruun

Få nu en rigtig god weekend :)   

4 kommentarer:

 1. I love your beautiful tins and I do recognize your spaghetti tin! Looks like you have a really cute kitchen and you're probably a great cook!

  SvarSlet
 2. Ja, alderen kan der siges meget om, grænsen for hvornår man er gammel har mærkeligt nok rykket sig lidt hvert år. Men skønne farver og smukke mønstre vil forhåbentligt blive ved med at gøre en glad. Også en rigtig god weekend til dig.

  SvarSlet
 3. I love the connection! Gorgeous and colorful ensembles.

  Aging does have its difficulties, but there is so much to be excited about in life. Right now I'm just happy to be alive!

  SvarSlet
 4. Tænk at have Dolce & Gabbana i sit køkken! Det er en smuk samling du har, og den nye Dolce & gabbana kollektion er lige så fantastisk. Med de farver bliver man straks mindet om forår og sommer, og så må der blomster til! Lad os håbe det ikke varer for længe med sne og frost.

  SvarSlet