11. november 2012

Bitte K.R. og Ivan G.


Kender I det - være i gang med et projekt og så ende med at lave noget helt andet? Jeg var ved at flytte lidt rundt på tøj og ting i nogle værelser - ja faktisk flytte helt rundt - og skulle hænge tøjet på plads. Så fik jeg lyst til at prøve noget tøj jeg har købt. En nederdel og et par bukser der er helt super fleksible. Det øverste stykke, på både bukser og nederdel, kan bukkes op eller ned. Ingen linning. Mit køb blev gjort fordi jeg havde fejlkøbt nogle bukser og var så ærgerlig. Det var et par almindelige jeans som ekspedienten sagde ville udvide sig i linningen og derfor foreslog hun, at jeg købte et nummer mindre, end jeg normalt bruger. Men nej nej det gjorde de ikke - gav sig. Jeg havde nået at lægge dem op, så der var ingen mulighed for at returnere dem. Bukserne skærer mig midt over og jeg vil ikke have noget der strammer i taljen. Ingen snærende bånd. Min krop må have lov at kræve dette tiltag nu. Den nægter at blive til en snøret rullepølse. Jeg må se hvad jeg kan gøre ved fejlkøbet.

En dag fik jeg øje på nederdelen og bukserne hos Bitte Kai Rand og det sagde haps, dem må jeg have. Så kunne jeg lykkelig glemme alt om mit fejlkøb. Jeg har sat nederdel og bukser fra BKR sammen på flere måder. Denne gang har jeg sat nederdelen sammen med en rød Ivan Grundahl bluse fra sommer udsalget.
Udflytning


Indflytning


En rød t-shirt fra Ivan Grundahl


En nederdel fra Bitte Kai Rand 


En blomst jeg ikke kan huske hvor er købt


Ombukket linning. 


Bukser og nederdel sat sammen - helt i K L's ånd :D


Æbler fra haven og brænde fra birketræet

Det var lidt for denne gang


Ha' det godt til vi ses igen...
3 kommentarer:

 1. Red and black - one of my favorite combinations. Very creative showcasing of pants and skirt!

  SvarSlet
 2. Det lyder lige som noget for mig! Ingen stram linning, der laver ucharmerende buler ovenover og nedenunder. For ikke at tale om komforten. Hvor ser det smart ud med bukser og nederdel sammen - det er absolout noget jeg må prøve ved lejlighed. Det er jo perfekt til vintervejr i Danmark.

  Rødt er sandelig en god farve til dig, og som altid super elegant med sort. Det var en god erstatning for bukserne!

  SvarSlet
 3. Beautiful outfit, gorgeous color set. Much nicer without pants.

  http://sensecorbata.blogspot.com.es/

  SvarSlet