OM /ABOUT

Anne-Marie

Jeg bor i København, er født i 1947 og gift med fotografen. Jeg er mor til to døtre og så heldig også at have nogle dejlige børnebørn. Jeg har flere uddannelser og en af den er cand.mag. i Nordisk litteratur, køn og kultur. Jeg har arbejdet med undervisning og kommunikation, men er nu gået på pension.

Men så langt tilbage jeg kan huske, har jeg været interesseret i tøj og mode. Det begyndte med mine påklædningsdukker. Det var de langbenede dukker, med det smarte tøj der var tegnet af den danske designer og kunstner Christel, der fascinerede mig. Jeg kunne sidde i timer og tegne tøj. Senere fulgte modeblade og magasiner, en uddannelse som tegner på danmarks største skibsværft og en kort overgang en modebutik med værksted.  

Da jeg var i midt i 40'erne og børnene var blevet store, tog jeg min uddannelse som cand.mag. og blev færdig da jeg blev 50. På et tidspunkt var jeg et semester i Utrecht i Holland. Hver morgen når jeg drak min morgente, sad jeg og så ”Style With Elsa Klensch” på CNN og da bloggen skulle have et navn, blev det selvfølgelig "Stil med fru Bruun"

Og på min blog, skriver jeg lidt om mit liv og min hverdag og de tanker jeg gør mig om at blive ældre. Den handler om, at være kvinde i en vis alder. Men det handler også om tøj og mode, som jo er min store interesse. Den vil jeg gerne dele med dig. Så hvis du har lyst, er du velkommen til at skrive en kommentar på bloggen, eller direkte til mig på mail.Med kærlig hilsen
Anne-Marie Bruun
stilmedfrubruun@gmail.com
Gammel dame tegnet af Christel