24. august 2016

Striber forfra og bagfra


Det sidste med denim - for denne omgang. Og så lidt striber. Den nederdel her, har jeg været meget glad for i denne sommer. For det første, er den let at have med på rejse. Den vejer ingenting og kan rulles helt sammen uden at krølle. Og så kan den vendes. Jeg kan have striberne på langs eller på tværs alt efter mit humør.

Og nu kommer der et lille guldkorn, synes jeg selv. Nogle nederdele kan man vende om, altså dreje rundt. Det har den fordel, at hvis man er lidt oppustet og synes, at man har en topmave, så ser den mindre ud, hvis nederdelen kan vendes om. Det kan lade sig gøre, fordi indsnittene som regel ikke er lige lange for og bag. Og nogle gange snævrer nederdelen endda ind lige under maven. 

Når man vender den om, kommer slidsen og lynlåsen (hvis ikke lynlåsen sidder i siden) til at være foran. Blusen vil som regel dække lynlåsen. Og hvis ikke blusen dækker, synes jeg faktisk ikke det gør noget, at lynlåsen kan ses foran. Slidsen er som regel ikke et problem. Er der lommer - ja, så dur det ikke.

Striberne på langs er forsiden på min nederdel. Den er set før HER<>

5 kommentarer:

 1. Flot stil - masser af inspiration på bloggen. Tak for det.👍
  Jeg har set den fantastiske nederdel tidligere på bloggen, men har ikke kunnet finde ud af hvilket mærke det er. Kan du fortælle mig det?

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak skal du have. Nederdelen er fra Karen Millen.

   Slet
 2. DET er smart! Er så glad for at jeg har fundet din blog.

  SvarSlet
 3. Ja det er da en smart nederdele , du ser smart ud. God weekend

  SvarSlet