19. august 2016

Sort jakke


Sommeren er snart forbi og efteråret banker på. Jeg har besluttet, at tristesse er no-go, når efteråret nærmer sig. For alting kan lige pludselig være slut, og det gælder om at være lige her og nu og finde noget at glæde sig til. Det tænkte jeg på, da jeg fotograferede til "Detalje 10" med min røde Ivan Grundahl bluse. 

For dem som måske ikke ved det, vil jeg lige oplyse, at Ivan Grundahl døde midt i maj, dagen efter sin 65-års fødselsdag. Ivan Grundahl var ikke en speciel modedyrker. Han havde sin helt egen unikke stil. Ivan Grundahls søn, Oliver Grundahl, varetager driften frem over, skriver modebladet IN. 

Når jeg læser, at en eller anden fra mine unge dage, fra den tid hvor jeg tænkte, at alting varer evigt, den tid, hvor jeg fik lagt de første byggesten til min personlighed, er død, får jeg den mærkelige fornemmelse af, at det nok er en fejl. For den kunstner er jeg slet ikke færdig med, den musiker er jeg ikke færdig med, den skuespiller er jeg ikke færdig med, den designer/modeskaber er jeg ikke færdig med. Men så går virkeligheden op for mig - det er slut. 

Efteråret er ikke afslutningen, det er begyndelser til vinteren og det vil jeg glæde mig til, for så er det tid til at tage noget på ørerne. Og til den kolde tid, har jeg strikket nogle fine alpehuer, som jeg nok skal vise i detalje. Den jeg har på her, har jeg syet perler på. Der er også en anden god ting ved efteråret, det er støvletid og jeg elsker støvler.  Jakken jeg har på, er set før HER og HER og måske mange flere steder på min blog.

Hvis du trænger til at komme ned i gear, og vil se en smuk film, kan jeg anbefale den japanske film "Søstre" der er instrueret af Hirokazu Koreeda.  God weekend.  💙2 kommentarer:

  1. Den hue klæder dig virkelig godt - den vil jeg glæde mig til at få lov til at kigge nærmere på :-)

    SvarSlet
  2. Den alpehue er blevet rigtig fin, mærkeligt vi snart nærmer os efteråret, når man ser rundt i sin grønne have. Men det er rigtig det nærmer sig, hvad man nu også kan se på tøjet i butikkerne. Hav selv en god weekend.

    SvarSlet