27. september 2013

Crocodile D, en Dalmatiner og Baum und Pferdgarten


Jeg har fået flyttet lidt rundt på min blog. Jeg elsker faktisk at flytte om og prøve at finde ud af det, jeg ikke kan finde ud af. Det tager bare lidt tid. Der er ikke sket så meget, men der er kommet lidt ny tekst her og der. Jeg har byttet lidt rundt på de forskellige gadgets. Jeg har flyttet TRANSLATE øverst op, sådan, at når I besøger mig, kan I oversætte mine guldkorn til Jeres sprog, hvis der er behov for det.  På den måde håber jeg, I føler Jer velkommen. Det er noget nemmere, at læse en blog på et andet sprog, hvis der er lidt hjælp. Jeg tænkte ikke over det, før der var en der spurgte, om jeg ville sætte translate knappen på min blog. Vi er så vant til at alle læser engelsk i dag, men i vores generation kom det ikke ind med modermælken, og den generation tilhører jeg.

Der er også kommet to ny gadgets. Den ene er "Visible Monday" som er født af Not Dead Yet Style  og den anden er "Hat Attack" født af Style Crone. De to damer var de første jeg mødte, da jeg begyndte at blogge.Her mødes Crocodile Dundee og en Dalmatiner med Baum und Pferdgarten.
Og her er min hat. På vej ud af haven. Endelig fik jeg mod til at bevæge mig udenfor med en rigtig hat, og ikke bare en somerstråhat. Det føles som en stor forskel. Modet skyldes i høj grad den søde Kathleen Lisson, der har den dejlige blog That's A Pretty Hat. Jeg har fået mange gode råd, om hvordan jeg skulle komme igang med at bruge hat.

Da jeg lagde det sidste billede ind, kom jeg til at tænke på min mor, som døde i oktober for nogle år tilbage. Hun bar altid hat og handsker. Pludselig mærkede jeg savnet og tænkte, hvor ville det være hyggeligt, hvis jeg lige kunne ringe og sige - prøv at se min hat.Jeg har sat to forskellige tørklæder til frakken for at se hvad der er bedst, hvad synes I?Jeg har sat en lille påfuglefjer i hatten fra Asos.  Dalmatiner  tørklædet er fra Malene Birger og fra min     tørklædekasse. Frakken er fra Baum und Pferdgarten og købt på lagersalg. Mine Crocodile D. støvler er så gamle at de kan gå selv. Kenzo tasken er købt i Paris og har været på vej til at blive solgt på nettet mange gange, men er blevet benådet.

Håber I får en rigtig 
god weekend
 i det kolde 
men fine 
efterårsvejr
9 kommentarer:

 1. Anne-Marie, you look stunning! That is an amazing coat and beautiful hat.
  I personally prefer the lighter scarf because the hat and coat are both unique pieces already. I bet the dalamatian scarf would add a special touch to a monochrome black outfit.

  Your mother would be proud of you wearing such a stylish hat following her traditon! Ladies of her generation wore hats far more often than we do now. In my town there is an elderly lady and nobody has ever seen her without a hat!

  Have a nice weekend,
  Annette | Lady of Style
  SvarSlet
 2. I love your look, the coat is gorgeous, and the outfit, hat and gray scarf is cute. The bag and boots are fantastic. A wonderful look, you're elegant and sophisticated.

  SvarSlet
 3. I love your elegant look dear! Kisses.
  http://www.solaanteelespejo.blogspot.com.es/

  SvarSlet
 4. A gorgeous hat accompanied by an equally beautiful outfit. You wear the hat with self confidence and panache!

  Thank you so much for adding the Hat Attack gadget to your sidebar.

  SvarSlet
 5. Hvor er du smart skøn hat og dejlig med en modig dame, jeg ville personlig vælge det ensfarvet tørklæde, men jeg er heller ikke så modig. Mona

  SvarSlet
 6. Fru Bruuns mor var sød med hat og handsker. Der var stil over fru Jacobsen. Hun havde en dejlig udstråling. Vi savner hende også! Hun bar også af og til søde veste, som bare var fine. Strikkede eller syede. Men stilen var der altid. Og smilet!

  SvarSlet
 7. And thank you for participating in Hat Attack! So happy to see you at the hat party.

  SvarSlet
 8. So much style to enjoy!! I love each element, starting with the hat of course, Then the scarf (I love the printed one especially) along with the beautiful coat. The bag is exquisite, and I love your beautifully crafted and well-loved boots. Each piece is looks well made and rich, and the combination is a joy. Your mother is smiling at you, I'm sure. XXOO

  SvarSlet