4. september 2016

Sensommer


Vi fik skrevet september. En dejlig måned. Jeg er klar til at tage fat på efteråret. Men som vi nogle gange oplever det, kan vi stadig få nogle dejlige sensommerdage i september. Da jeg skulle fotografere til dette indlæg, begyndte dagen med sol og jeg havde taget sommertøjet frem. Så regnede det og til sidst blev det koldt. Det jeg havde tænkt mig at skrive, blev ikke det, jeg fik skrevet. Undervejs kom jeg til at tænke på nogle billeder jeg tog i det tidlige forår. Jeg kom også til at tænke på modebranchen, der er under forandring og har den helt store diskussion - skal man producere tøjet så det kan købes i sammen sæson og dermed give mest i kassen.

Den diskussion er der ingen fare for hos fru Bruun, da tøjet er vintage fra eget lager.  Selv pelsen om halsen (ikke ræven bag øret) er af meget gammel dato. Den er et arvestykke, jeg fik af min mor engang i begyndelsen af 70erne  Dengang syede jeg dyret på en hippiehat, den blev meget fint. Looket her er næsten som i 40erne- lidt Maud-stil. Måske skulle jeg døbe min blog om til stil med fru Varnæs. <>
2 kommentarer:

 1. Jeg er meget i tvivl om længden på kjoler/nederdele
  i 2011 brækkede jeg højre ankel og kommer aldrig på høje hæle - desværre
  jeg kan se, at du vælger midt på læggen, men jeg er 156 cm høj
  så ??

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Liselotte! Midt på læggen og flade sko er ikke altid så godt, det kan hurtigt blive lidt tungt. Så går det bedre med en støvle til. Om vinteren kan jeg godt lide en kort nederdel, lige under knæet, tætte strømper og en flad sko eller støvle. Om sommeren vælger jeg midt på læggen eller under læggen og så flade sandaler. Det er fordi jeg ikke kan lide at have bare ben i knækort nederdel. Håber det giver mening. :-)

   Slet