20. september 2016

Jan Machenhauer skjorte 1


Igen fik jeg købt en skjorte, men denne gang var det helt bevidst. Jeg ville have en blå udgave af den hvide Jan Machenhauer skjorte, jeg har HER  HER. Den har et feminin snit, detalje og syning er i top og det sætter jeg pris på. Det er sjældent, at det tøj jeg viser kan fås endnu. Men det kan det dennegang. Skjorten kan stadig fås HER. Det gode ved at købe tøj fra Jan Machenhauer er, at det er så enkelt og at nogle tøjstykker bliver klassikere med små varianter som så produceres i længere tid - fx skjorterne.  Se mere om Jan Machenhauer HER og HER.

De kommende indlæg på bloggen vil være variationer med den blå skjorte og med forskellige tørklæder og en enkelt jakke.  Så hæng på hvis du lyster. 

Jeg er lidt bagud med detalje-indlæggene fra de forrige indlæg, men det kommer. Selv om det meste af det jeg viser ikke kan købes længere, viser jeg alligevel detaljer på min blog. Det er fordi jeg selv er så nysgerrig og har stor lyst til at se lidt nøjere på detaljerne på de modeblogs jeg møder. Jeg tænker, at det har I måske også lyst til?💙
Ingen kommentarer:

Send en kommentar