20. marts 2013

Kuffert = Delight


I år gav jeg mig selv den opgave at tage så lidt tøj med til Andratx som overhovedet muligt. Der er vaskemaskine i lejligheden, så jeg kan altid lige smide lidt til vask. Og vejret sørger for, at det hurtigt bliver tørt. Det blev til: 2 par bukser, et par sorte og et par blå, det ene par rejste jeg i. 3 langærmede t-shirt og 2 kortærmede. 3 trøjer og 3 skjorter. 3 store tørklæder (det stribede er en gammel traver og kan ses her ) og 2 små tørklæder. 1 par sko og 1 par støvler.  En lille rygsæk og så min håndtaske. Alt det inderste og toiletsager og så min sorte vind- og vandtætte Moncler frakke der lige kan rulles sammen og ikke vejer noget. her  

Mine nye jeans fra NYDJ  = (Not Your Daugther's Jeans) er bare så super gode, der er meeeeget elastik i :D)  Jeg har lige opdaget dette mærke. De kan købes på nettet. De har både små og store størrelser. Plus går op til st. 56.

På billedet herunder ser det ud som om mine ben er for korte, men det er de absolut ikke, jeg kan sagtens nå jorden. Det er fordi jeg står på en altan og bøjer det ene ben i bedste model stil :O)

Lyserød/Gant. Sort og hvid cardigan som jeg har syet af strik fra Skipper-Stoffer. Stribet bluse/Marimekko. Rød bluse/Ivan Grundal. Hvid skjorte/Marc O'Polo. Lyseblå skjorte/Gerad Darel. Sorte bukser/Gerad Darel. Blå jeans/NYDJ.

1 kommentar:

  1. How vibrant you look in your stripes, accessorized by the orange scarf with the magnificent background off the balcony. There is nothing like a scarf to add that special touch to any ensemble, which you so expertly portray.

    SvarSlet