1. december 2015

Den 1. låge


I den første låge er det bare mig. Men fra i morgen, vil der i decemberlågerne i år, gemmer sig billeder fra catwalken CPH FashionWeek forår/sommer 2016. Jeg har valgt at vise et lille udklip fra nogle af de dygtige danske designere, vi har i Danmark. "Julecatwalken" er ment som inspiration til hvordan farver og smukke klæder sættes sammen. 

Da sko "are the girl's best friend," vil der også være dagens sko i julekalenderen. For selv om jeg ikke længere kan holde ud at gå i høje sko ret længe af gangen, synes jeg, de er spændende at se på. Jeg er imponeret over den fantasi, der lægges i skodesign.  Rigtig god fornøjelse.Kjole: Just Feemale. Bukser: Bitte Kai Rand. Øreringe: Nanna Ditzel f. Georg Jensen. Halskæde og armbånd er vintage


Selv om vi skal være i nuet, kan vi jo også godt glæde os, til det der komme efter jul. Og til os, der har det svært med mørket, kan jeg oplyse, at om ganske kort tid begynder lyset at vende tilbage.
<>

O<:) For både kunstneren, 
designeren, 
frisøren
 og
 maleren
 ligger lykken
 i det endelige udtryk (:>O8 kommentarer:

 1. I love your look, it's simple and elegant, best my image of mature elegance. Pearls are a great element in any elegant look.

  SvarSlet
 2. Det lyder da rigtig hyggeligt

  SvarSlet
 3. Det vil jeg gøde mig til, dejligt med en kvinde julekalender

  SvarSlet
 4. Rigtig god ide og meget inspirerende. Har ledt på nettet efter kjolen fra Just Feemale? Kan du give et link? Navn på modellen?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lisbeth! Jeg har købt den på Louisiana for en måned siden, måske har de den endnu.
   Der står: style:malik knit dress, color:deep navy jaw, style no:j-15041137/861. www.justfemale.com
   God weekend

   Slet
 5. Maravilloso look!!!!!


  Saludos

  SvarSlet
 6. Hi! I am here from Josep Maria's blog. I love your style, you look elegant and modern ...
  A hug!

  SvarSlet
 7. Hello I just found your look with Josep-Marias blog and just wanted to stop by to say how much I like it. Merry Christmas and a Happy New Year. Sabina | Oceanblue Style

  SvarSlet