16. april 2015

Bevar din hjerne og dronningen


I dag bliver 

  Dronning 

75år
I da fylder Dronning Margrethe 75 år og er der nogen der har en skarp hjerne, er det vores dronning. Er der nogen der kan klæde sig smukt, er det dronningen. Tillykke!


<>

Da min blog også er for 60 + må det være passende at indbyde dronningen her på siden sådan en dag. De fleste knapper på bloggen virker nu. Et af problemerne var, at jeg ikke kunne få bloglovin til at virke med mit eget logo. Til sidst fandt jeg ud af hvordan. To "rod-adresser" (jeg ved ikke om det hedder sådan) skulle sammenkodes og det lykkedes. Men blog-titlen driller stadigvæk. Og her er problemet, man kan ikke komme i kontakt med blogspot - må overveje, at finde et andet hjem til bloggen. Der er en særlig grund til, at jeg kaster mig ud i den slags projekter. For det første er det meget morsomt og det er en vigtig grund. For det andet, er jeg overbevist om, at jo mere hjernen bliver brugt anderledes end man plejer, des mere håb er der for ikke at få en demenssygdom. Da min far blev dement og døde, sneg angsten sig ind for at ende på den måde. Det var meget sorgfuldt at se hvordan han forsvandt. Og jeg måtte bearbejde det i et stykke tid. Jeg nåede frem til, at det måske  kan blive min skæbne, men det kan helt bestemt også være det ikke gør. Derfor besluttede jeg, at jeg vil blive ved med at udfordre mig selv og min hjerne.


Som I kan se skinner solen, men det er stadig koldt og det rigtige forår lader vente på sig, så en varm trøje og noget på ørene er stadig aktuelt, når jeg cykler rundt i min by. 

Trøje set før : HER Anne Vest, bukser: Gerard Darel, støvler: Valentino, bælte: IRO

HÅBER
DET BLIVER 
 PÅ EN 
GOD DAG


<>

5 kommentarer:

 1. Hvor kunne det være sjovt, hvis dronningen lige kiggede forbi bloggen med en kommentar!

  Jeg er sikker på, at du har ret med hjernen. Vi skal have vores daglige gymnastik - og tekniske udfordringer skal nok få de små grå sat i sving :-)

  Hvor ser det bare godt ud med med "noget" på ørene, og den lækre tykke uldtrøje, og bæltet er super flot! Lige når vi længes mest efter varme er det allervigtigst at gøre noget ud af det varme tøj, så det ikke føles så meget som en straf! Selvom jeg må indrømme, at jeg har pudset de sorte sandaler :-)

  SvarSlet
 2. Ja hun ligner en Dronning og utrolig hvad hun på trods af alder kan overkomme, bare de sidste to dages enorme program, kan næsten blive træt ved tanken. Er som du sikker på at hjernen også skal bruges, lige så meget som resten af os.
  Smart jakke. God weekend ��

  SvarSlet
 3. jeg håber du bliver ved med din blog.Jeg elsker den, og bliver så inspireret af at se hvordan du sammensætter dit tøj. Mange hilsener Birthe Kiilerich

  SvarSlet
 4. Jeg er også vild med Dronningen hun er en fantastisk kvinde på alle måder. God weekend

  SvarSlet
 5. You look especially lovely today in these photos. I do also hope your blog does not disappear. I've enjoyed following you for some time now. I am always inspired by your classiness and taste for the finer things in life. And your bicycle pictures I miss! Do you still have your bike?
  I'm trying to learn new things to keep my mind sharp too. Exercise helps as well.

  SvarSlet