14. marts 2015

Gamle bade


Jeg har mange gange været i Palma, men jeg har aldrig set, eller været opmærksom på denne lille perle. Bag den store katedral, inde i de små gader, ligger de Banys Àrabs. De arabiske bade, som det også hedder. En badeanstalt med en lille have - en grøn oase. Badeanstalten er dateret til første halvdel af det tolvte århundrede. Jeg elsker at møde den slags små overraskelser. Og min trøje passer fint til farverne i badene - sådan lidt gråmeleret. Når jeg skal vandre rundt i byer i flere timer, må jeg have gode støvler på. Dem jeg har på, er mine gamle Tod's med lammefoer. Rygsækken er en ældre model  fra Mandarina Duck, også en følgesvend på rejser.

Bag ved katedralen mødes gammel og ny kunst i form af et solsejl bestående af en hel masse romber, der hænger over et lille amfiteater. Når jeg ser så enorme byggerier som katedralen i Palma, kan jeg ikke lade være med at tænk på, hvordan man i det hele taget fik den bygget og hvor mange menneskeliv det kostede. Det tog mere end 350 år at opføre den gotiske katedralen La Seu. Der knyttet sig en spændende historie om den HER.







































Trøje: Boss, bukser: Bitte Kai Rand, støvler: Tod's 



RIGTIG GOD WEEKEND 


<>




4 kommentarer:

  1. You have a lovely weekend too! Look at those blue skies you're enjoying. Send me some!

    SvarSlet
  2. Sikke nogle spændende og flotte billeder. Noget af det spændende ved at rejse er at finde sådan en lille oase at gå på opdagelse i en by, tydeligt at i nyder det. Rigtig god weekend.

    SvarSlet
  3. Det ser spændende ud, det må vi se næste gang vi kommer til Mallorca. Dejlige billeder, men nu syndes jeg det bliver dejligt du snart se at komme til Virum igen, dog håber jeg i får en dejlig slut uge. Knus��

    SvarSlet